Giggsy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Mislim da kod Sarenca nije problem neznanje, nego covek koliko se meni cini sve manje prati kosarku. Em je do kurcobolje, ko sto neko rece, jer zna da ce raditi to dokle god bude hteo, a jos vaznije, on od septembra, do nekog tamo jula zadnjih par godina ne prenosi skoro nijednu utakmicu, jer RTS ne prenosi nista. Ranije se znalo - svake nedelje EL, pa nasa liga, pa repka, sad toga nema, on van repke prenosi tri tekme godisnje u najboljem slucaju i em je ispao iz stosa, em kao sto rekoh verovatno ni ne prati i zabole ga. Kad nema reprezentativnih utakmica, on sluzi samo da vodi sportski deo Dnevnika. Opet ga je gotivnije hiljadu puta slusati nego raspalog Dendu. Narocito kad dovede Sedlaceka Edited September 21, 2017 by Giggsy
čekmeže Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ne vredi, sad sam poslao mejl Areni, ne mogu više da slušam o stadionu Enfild Roud.
Weenie Pooh Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 E neka si im rekao :lol: Ja Arenu nemam ali mi je tim idiotizmom živce turpijao onaj Krivokapić kad god bih slučajno gledao LFC na RTS. Ipak, sad protiv Sevilje je po prvi put izostavio "roud". Ne bi bilo loše da se uspostavi kao trend, pa da Partizan gostuje na londonskom Hornsi Roudu, dok Arsenal u revanšu igra na stadionu Humska jedan.
copkillah Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Ne vredi, sad sam poslao mejl Areni, ne mogu više da slušam o stadionu Enfild Roud. a to što je Džan svima tamo Čan?
Nesh Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) U pregledu utakmica kvalifikacija za svetsko prvenstvo na SK covek kaze kako je Ronaldo poceo sa klupe utakmicu protiv Andore jer mu je pretila suspenzija ako bi dobio zuti karton u duelu sa "prljavim Andorcima". Edited October 9, 2017 by Nesh
teacher Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 šta je aco to uradio sinoć, vidim da su se oformile i kohorte za odbranu tog umobolnika...
copkillah Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 kako šta, pa samo je voleo Srbiju kako ona treba da se voli? (ili ima nešto dodatno?)
copkillah Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Panama u 88. došla do gola koji je vodi na SP i šta se dogodilo u sudijskoj nadoknadi :lol:
Malvo Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 šta je aco to uradio sinoć, vidim da su se oformile i kohorte za odbranu tog umobolnika... Sta je on to uradio sa licem? Ranije nije onako izgledao.
Weenie Pooh Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Igraju tako da je to melem na, ne na ranu, ali na veliko zadovoljstvo navijača. - Ilija Kovačić, etalon za elokvenciju Sent from my Smartphone_6.1 using Tapatalk
James Marshall Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Nisi čuo za meleme za zadovoljstvo? Ih, ima cijela industrija za to
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 presolili u maderi, pa udarilo na mozak
Recommended Posts