Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Misim da to niko drugi ne govori, svi kažu nadoknada

a toliko se aco trudio da ta boleština zaživi

Posted

Ja se nešto kao kroz maglu sećam nekih repstativnih utakmica na Pinku gde mi je komentator takođe žuljao mozak zaustavnim vremenom, ali to je marginine margine margina. 

A to što Taštin Osmeh ne odustaje nimalo me ne čudi, čovek upravo na takvom kreativnom izdrkavanju temelji prilično uspešnu karijeru.

Posted

Ja se nešto kao kroz maglu sećam nekih repstativnih utakmica na Pinku gde mi je komentator takođe žuljao mozak zaustavnim vremenom, ali to je marginine margine margina. 

A to što Taštin Osmeh ne odustaje nimalo me ne čudi, čovek upravo na takvom kreativnom izdrkavanju temelji prilično uspešnu karijeru.

To je valjda onaj car sto je prenosio i Calcio, "zuti karton je dobio Ammonito' i slicne radosti. Stefanovic valjda.

Posted

Da, da, Neša "Kamonaresi" Stefanović.

Posted

Evo i Dende, na pola prve cervrtine najavljuje da ima jos 4 minuta do kraja utakmice.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Koje 1 stručnjak sa Dendom

....shit has hit the fan...

Posted

Denda: Crna Gora je tada imala vrhunske igrace, Pekovic, Scepovic...

Posted

Jedan od najboljih igrača u CG istoriji Bojan Bakić

Posted

Sedlaček zadremao, mora Šarenac da mu postavlja pitanja

Koliko je obojicu pregazilo vreme

Posted (edited)

Probudio se Sedlaček :cool: 

Kako je nekoliko puta rutinski poklopio Šarenca i pokazao koliko Šareni nema pojma o košarci i koliko lupeta kad sam komentariše

Edited by levi
Posted

Tastin osmeh: "Toliko za sada, cujemo se i vidimo na kraju druge, trece i cetvrte cetvrtine."

Pa jebem ti sve

Posted

da li iko u srbiji zna manje o svom poslu neog sareni, denda i uopste ogromna vecina tih nasih sportskih komentatora

plus denda radi taj posao sigurno jedno 20-30 godina

pa jebem mu mater da za sve to vreme ama bas nista ne naucis o sportu koji komentarises to je prosto neverovatno

sve da ih kosarka kao sport uopste ne zanima i da su te utakmice koje komentarisu jedine koje su ikad pogledali (sto me u dendinom slucaju apsolutno ne bi zacudilo) opet bi vremenom nesto skapirali

Posted

Kod šarenog nije neznanje, nego neviđena kurcobolja i svest da ga niko neće pomeriti sa mesta na kom je...

....shit has hit the fan...

Posted

Glupo mi da pišem na NFL topiku, pa ovde...

Jebeim mater na SK, od 6 kanala, koje imaju, nemaju gde da pomere završnicu ženskog tenisa i puste NFL, nego moramo da gledamo treći set nekog levog turnira između 21 i 34 teniserke na svetu...

Ne samo da je tenis pušten do kraja, nego sad čekamo i dodelu pehara... Pa sunce ti...

Posted

Koji sljam su ove vedete PTC-a, Sarenac, Aca i slicni, neverovatno. Znam to decenijama i znam uvek, ali opet se uvek i iznenadim.