teacher Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Misim da to niko drugi ne govori, svi kažu nadoknada a toliko se aco trudio da ta boleština zaživi
Weenie Pooh Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ja se nešto kao kroz maglu sećam nekih repstativnih utakmica na Pinku gde mi je komentator takođe žuljao mozak zaustavnim vremenom, ali to je marginine margine margina. A to što Taštin Osmeh ne odustaje nimalo me ne čudi, čovek upravo na takvom kreativnom izdrkavanju temelji prilično uspešnu karijeru.
Lord Stef Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ja se nešto kao kroz maglu sećam nekih repstativnih utakmica na Pinku gde mi je komentator takođe žuljao mozak zaustavnim vremenom, ali to je marginine margine margina. A to što Taštin Osmeh ne odustaje nimalo me ne čudi, čovek upravo na takvom kreativnom izdrkavanju temelji prilično uspešnu karijeru. To je valjda onaj car sto je prenosio i Calcio, "zuti karton je dobio Ammonito' i slicne radosti. Stefanovic valjda.
James Marshall Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Da, da, Neša "Kamonaresi" Stefanović.
Lord Stef Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Evo i Dende, na pola prve cervrtine najavljuje da ima jos 4 minuta do kraja utakmice. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Koje 1 stručnjak sa Dendom ....shit has hit the fan...
pantelia Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Denda: Crna Gora je tada imala vrhunske igrace, Pekovic, Scepovic...
James Marshall Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Jedan od najboljih igrača u CG istoriji Bojan Bakić
levi Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Sedlaček zadremao, mora Šarenac da mu postavlja pitanja Koliko je obojicu pregazilo vreme
levi Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Probudio se Sedlaček Kako je nekoliko puta rutinski poklopio Šarenca i pokazao koliko Šareni nema pojma o košarci i koliko lupeta kad sam komentariše Edited September 12, 2017 by levi
Giggsy Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Tastin osmeh: "Toliko za sada, cujemo se i vidimo na kraju druge, trece i cetvrte cetvrtine." Pa jebem ti sve
pbg12345 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 da li iko u srbiji zna manje o svom poslu neog sareni, denda i uopste ogromna vecina tih nasih sportskih komentatora plus denda radi taj posao sigurno jedno 20-30 godina pa jebem mu mater da za sve to vreme ama bas nista ne naucis o sportu koji komentarises to je prosto neverovatno sve da ih kosarka kao sport uopste ne zanima i da su te utakmice koje komentarisu jedine koje su ikad pogledali (sto me u dendinom slucaju apsolutno ne bi zacudilo) opet bi vremenom nesto skapirali
Frank Pembleton Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Kod šarenog nije neznanje, nego neviđena kurcobolja i svest da ga niko neće pomeriti sa mesta na kom je... ....shit has hit the fan...
radisa Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Glupo mi da pišem na NFL topiku, pa ovde... Jebeim mater na SK, od 6 kanala, koje imaju, nemaju gde da pomere završnicu ženskog tenisa i puste NFL, nego moramo da gledamo treći set nekog levog turnira između 21 i 34 teniserke na svetu... Ne samo da je tenis pušten do kraja, nego sad čekamo i dodelu pehara... Pa sunce ti...
Sludge Factory Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Koji sljam su ove vedete PTC-a, Sarenac, Aca i slicni, neverovatno. Znam to decenijama i znam uvek, ali opet se uvek i iznenadim.
Recommended Posts