Malvo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ali koliko je iritantan ovaj lik koji prenosi Sarapovu, kako covek neprirodno postavlja akcenat u reci i u recenici, kako vestacki srice, ovo je brutalno silovanje srpskog jezika. Pokusavam da ga zamislim kako izgovara "stavite mi alevu papriku u pljeskavicu" i "da li je ves masina zavrsila pranje" i mozak me boli.
Halvard Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Sportklub, SP u džudou, komentator se obraća stručnom konsultantu: - Koliko znam, imate četiri sina, da li su i oni trenirali džudo, blabla... - Imao sam tri sina, jednog sam izgubio, sad imam dvojicu - Pa jebote, da li je toliko teško raspitati se malo o sagovorniku?
James Marshall Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Realno šta ga uopšte ima pitati takve stvari, to je čisto popunjavanje vremena iz nespremnosti, koga od gledalaca boli paja koliko djece ima stručni konsultant, nego ajd da se o nečemu priča
Frank Pembleton Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ko Mijaljević kad je poentirao za onog nemačkog golmana... ....shit has hit the fan...
Renegade Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Šarenac nije siguran ko će da igra pleja, Lazić ili Bogdanović (dok su i Jović i Micić na klupi). O jbt :D
Đipalo Junuz Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Da li postoji neko objašnjenje za ovo što komentariše biciklizam na Eurosportu? Zaslužni naprednjak? Muž sestre direktora ES Srbija? Pa jebote...
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Je li ovo ćelavi Stolica na džudou, solo? Meni ovo odlično, nisam stručnjak za džudo ali za RTS-ovu školu ovo je svemirski prenos. Sam, ne smara, zna šta priča, pozitivno iznenađenje za mene.
Fakundo Sava Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Marko ĆaoĆe Stolica. Imao je svojih provala ovih dana,ali slabo gledam judo nemam Sk2
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Evo i sad je ubacivao neke zajebancije, malo da presječe ove prazne minute, ali čovjek je ušteda za firmu, ne treba mu stručni konsultant. Zamišljam one patnje kad RTS radi borilačke sportove na OI. Denda ili neki sličan, plač majke Božje.
James Marshall Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Ili na kraju dobrog duha, džokera SK Žuleta
renne Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Da li postoji neko objašnjenje za ovo što komentariše biciklizam na Eurosportu? Zaslužni naprednjak? Muž sestre direktora ES Srbija? Pa jebote...On je glavni u bici savezu srbije
levi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Jel ovo Dragan Karpoš Nikolić komentariše sa Dendom? Odličan je kao komentator, treba da se prekvalifikuje Edited September 5, 2017 by levi
DR. KUMALO Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Predrag Strajnić meša ime stadiona u Dablinu sa imenom tržnog centra na Zvezdari
Weenie Pooh Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 A Stojanović pokušava humor: "Šejn Long nije bio dovoljno... visok, da ne upotrebim neku drugu reč". "Visok" bi upotrebio svako normalan, a ti i Mirko Topalović se slobodno kurčite što znate šta znači long na egzotičnom engleskom...
Recommended Posts