Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Kako se bese zove ovaj magarac sto radi najavu za Dimitrov-Nadal na ES? Vrlo je moguce da ce raditi i prenos. Evo par puta je rekao Grigorov, pa malo Grigor Dimitrov, miksuje valjda.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Koji je đavo Lončareviću sa ovim "Luk Šou"  :wacko:

Posted

Inace, ono sto sam pricao za Novakovica da ne razume igru, zapravo sam mislio na Loncarevica :isuse: A nije da nisam znao da postoji Loncarevic i kako izgleda, ali mi se uvuklo nekako u glavu. Elem, plus za Novakovica, minus za Loncarevica.

Posted (edited)

Jel' to Šarenac honorarno radi za Sportklub ili je definitivno otišao sa RTS-a?!

Ako je ovo drugo, ima li neko insajderski info zašto se odlučio na tako nerazuman potez?

Edited by stoka
Posted

Jel' to Šarenac honorarno radi za Sportklub ili je definitivno otišao sa RTS-a?!

Ako je ovo drugo, ima li neko insajderski info zašto se odlučio na tako nerazuman potez?

A šta je prenosio?
Posted

U kafiću komentarišu kako je Šareni prenosio Zvezda - Efes ... Nisam pratio utakmicu, pa nisam siguran šta je od svega toga tačno ... Da li je to neko zezanje ili su ga pobrkali sa nekim ...

• 3 weeks later...
Posted

Ovaj majstor što prenosi manje bitne utakmice Serie A, kad prenosi Inter kao da je Inter TV

Nešto između Milojka i Slobe Novakovića

Posted (edited)

Jurisevic je najgori komentator ikada

Kakvo lupetanje juce na tekmi Sasari-Bresa,neverovatno,a tek kad prenosi NFL :frust:

Edited by Bogotac
Posted

Pohvala za komentatora sa Arene, koji lepo kaže Mahrez, a ne Marez kao beslovesna većina

Posted

Ko je stručni konsultant na utakmici CZ-Galatasaray, koliko čovjek davi nebitnim stvarima, sad na 24 razlike zapjenio da se posljednjih 30 sekundi treće četvrtine odigraju kao da je kraj egal utakmice, davi kao anakonda

Posted

Pa nije valjda da nisi nikad slušao Vladu "dobar faul" Kuzmanovića :lolol:

Posted

Ma jesam ali sam nešto utripovao da ovo nije njegov glas, kakav nedostatak osjećaja, trebalo je da ga prepoznam po tome :D

Posted

On zvuci kao trener zbog kojeg bi vase dete batalilo basket i otkrilo vinjak. 

Posted

Lik koji prenosi Hull-Burnley, izuzetno iritantno izgovara korner, sa pogrešnim naglaskom na o...