Zli Gli Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Kako se bese zove ovaj magarac sto radi najavu za Dimitrov-Nadal na ES? Vrlo je moguce da ce raditi i prenos. Evo par puta je rekao Grigorov, pa malo Grigor Dimitrov, miksuje valjda. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
James Marshall Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Koji je đavo Lončareviću sa ovim "Luk Šou"
Malvo Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Inace, ono sto sam pricao za Novakovica da ne razume igru, zapravo sam mislio na Loncarevica A nije da nisam znao da postoji Loncarevic i kako izgleda, ali mi se uvuklo nekako u glavu. Elem, plus za Novakovica, minus za Loncarevica.
stoka Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) Jel' to Šarenac honorarno radi za Sportklub ili je definitivno otišao sa RTS-a?! Ako je ovo drugo, ima li neko insajderski info zašto se odlučio na tako nerazuman potez? Edited February 3, 2017 by stoka
Frank Pembleton Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Jel' to Šarenac honorarno radi za Sportklub ili je definitivno otišao sa RTS-a?! Ako je ovo drugo, ima li neko insajderski info zašto se odlučio na tako nerazuman potez? A šta je prenosio?
stoka Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 U kafiću komentarišu kako je Šareni prenosio Zvezda - Efes ... Nisam pratio utakmicu, pa nisam siguran šta je od svega toga tačno ... Da li je to neko zezanje ili su ga pobrkali sa nekim ...
levi Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Ovaj majstor što prenosi manje bitne utakmice Serie A, kad prenosi Inter kao da je Inter TV Nešto između Milojka i Slobe Novakovića
Bogotac Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Jurisevic je najgori komentator ikada Kakvo lupetanje juce na tekmi Sasari-Bresa,neverovatno,a tek kad prenosi NFL Edited February 19, 2017 by Bogotac
levi Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Pohvala za komentatora sa Arene, koji lepo kaže Mahrez, a ne Marez kao beslovesna većina
James Marshall Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ko je stručni konsultant na utakmici CZ-Galatasaray, koliko čovjek davi nebitnim stvarima, sad na 24 razlike zapjenio da se posljednjih 30 sekundi treće četvrtine odigraju kao da je kraj egal utakmice, davi kao anakonda
Sokrat Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Pa nije valjda da nisi nikad slušao Vladu "dobar faul" Kuzmanovića
James Marshall Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ma jesam ali sam nešto utripovao da ovo nije njegov glas, kakav nedostatak osjećaja, trebalo je da ga prepoznam po tome :D
Ratamahatta Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 On zvuci kao trener zbog kojeg bi vase dete batalilo basket i otkrilo vinjak.
radisa Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Lik koji prenosi Hull-Burnley, izuzetno iritantno izgovara korner, sa pogrešnim naglaskom na o...
Recommended Posts