Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Ovaj Pesikan je nemoguc za slusanje duze od pola sata. Sve kao neka tetka, 'aaahh', 'eeeee', 'joooj', samo cekam kad ce da krene da muce. Mada govedo muce zato sto ne zna da govori, a ovog Gospod poslao na Zemlju kao coveka i dao mu komentatorsku platu.

I šefovsku platu, da se pojasni. Čisto da ne bude čudno kakvi su ostali...
Posted

Pesikan me je ubio juce sa "jos jedna greska Lukasa Lackog", "neki random potez Lukasa Lackog", i navalio sa Lackog i do kurca. Sve i da se stvarno kaze tako, covek igra jebenih 10 godina i svi govore Lukasa Lacka, prilagodi se covece. Naravno, kasnije u emisiji Banjac isto, Lukasa Lackog... Jebem ti sunce, pa strasno.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

A i da se ne lazemo, onaj ima takvu pedersku friziuru da ni ne zasluzuje neko veliko postovanje.

Posted (edited)

A zašto Peško svaki put Muguruzu zove Muguruzagarbin, tim redom, i sa francuskim naglaskom na Garbin

Koliko se razumem u španske serije, trebalo bi da bude Garbinje Mugurusa Blanko

I car Banjac koji na brzinu imrpovizuje  izmišljeni intervju sa njom, dok je davala izjavu na španskom  ^_^ ES Srbija razbija

Edited by levi
Posted (edited)

Banjac je majstor, nema sta. Kaze lik "i evo ga 23. as Federera, Nisikori kao da igra protiv Dzeka Soka" :D Ok, dobro servira i Sok, ali gde je njega samo izvukao kad su prva asocijacija za asove Izner, Raonic, Karlovic... Lud je kao konj :D

Edited by Zli Gli
Posted

Malopre kaže da Coco ne pokazuje nervozu jer servira za pobedu iako samo ona zna kako joj je..

A ona prvo loše baci loptu za servis, pa prvi servis u dno mreže, drugi mlak, sledeći prvi metar u aut itd. Tek od 4. poena se sabrala

Majstor ispaljuje random fraze, nevezano za ono što se događa

Posted (edited)

OK, da li zna nemacki, ima i neki dual audio ili izmislja razgovor Bekera i Zvereva?

A definitivno je kretenski da na medjunarodni ES puste razgovor na nemackom, mislim wtf

Edited by Malvo
Posted

Ide njima u sluške prevod na engleski, koliko se ja sjećam

Posted

Da, neki su prevodili po automatizmu sa engleskog, nisu ni gledali mečeve, pa su ih provalili i jednom im isključili sluške i nastala je panika.

Posted

Ja bih ovu temu preimenovao u Dobroćudni i bezobrazni retardi među komentatorima. U prvu grupu bi spadao, recimo, Jurišević, dok bi Banjac svakako predvodio ove druge.

Posted (edited)

+1

Banjac i ovako (upratio sam neka njegova pisanija na netu) djeluje kao nadrkani zlobni dripac. Žule je benigna pojava

Edited by James Marshall
Posted

Nejt Soldžer i Martelijus Benet  :0.6:

Posted

Ko je lav pored Žuleta, djeluje kao da mu je druga utakmica koju komentariše u životu. Ne djeluje kao da ne zna, već kao neko ko je sjeo za mikrofon prekjuče prvi put. 

Posted

Mihailo Stefanovic...mislim da igra za Vukove.

Posted

Tačno se osjeti da čovjek zna materiju, ali mu fali iskustva i sigurnosti. Za razliku od Žuleta koji je ispred majka 15 godina ali i dalje trtlja gluposti.