Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Kako vole ovi likovi sa SK+ da se nadvikuju sa igračima koji daju intervju posle utakmice :isuse:I wanna thank the City of Dallas and VRLO JE SREĆAN DŽET I KAŽE DA BLA BLA BLA I PROSEK ŠUTA JE BIO ISPOD NIVOA I BLA BLA BLA thank you.

• Replies 5.1k
  • Views 508.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Marko S. ubija na pokeru. Za šta on dobija platu...dođe mi da mu zapisujem rečenice. Kako je sinoć bilo...Gold priča o nekom nepoznatom čoveku, verovatno brokeru, ili nekom čoveku kome Gold uzima pare...

Ne zn am na kojoj temi da se izjadam :Dreklama na B92 za Vimbldon:"Novak Djokovic se vraca na televizuju na kojoj pobedjuje!...." :isuse::puke:

Komentator Sportkluba ostroumno zakljucuje da bi Hase mogao napraviti problem Bagdatisu ukoliko ovome ne budu krenuli forhend, bekhend i servis. :isuse:

On 15. 6. 2011. at 16:01, Далибор said:
Ne zn am na kojoj temi da se izjadam :Dreklama na B92 za Vimbldon:"Novak Djokovic se vraca na televizuju na kojoj pobedjuje!...." :isuse::puke:
To nije prva pojava ovakvih besmislica na nasim televizijama. Pre nekoliko godina je bilo aktuelno na pinku, kada su poceli da rade prenose fudbalske reprezentacije. Postojala je, doduse kratka, serija dobrih rezultata nasih u prijateljskim utakmicama i na nekoliko gostovanja u kvalifikacijama. Cini mi se da su delili prenose sa rts-om, a Nenad Stefanovic (valjda se tako zvase onaj sa pinka sa dubokim glasom, sto je najzapazeniji bio po prenosima calcia) nije propustao priliku da kaze kako reprezentacija dobija kada je oni prenose. Na kraju smo najebali u tom ciklusu i izgubili i od Kazakhstana, sa sve prenosom na pinku.

Najbolji su Bugari i Turci (komentatori) kad se gleda neki free prenos na laptopu.

Hvala sto ste bili sa nama i sto ste uzivali u pracenju zatvaranja krova... (valjda Boskovic sa b92)

Komentator SK, Srdjan Radojevic valjda, parafraziram: "Dodatni problem u igravanju poslednje linije Partizana sto sva cetvorica pricaju razlicitim jezikom"Aksentijevic, Savic, Ivanov, Volkov = 3 nasa + 1 Bugarin

On 23. 6. 2011. at 18:56, Brazilac said:
Komentator SK, Srdjan Radojevic valjda, parafraziram: "Dodatni problem u igravanju poslednje linije Partizana sto sva cetvorica pricaju razlicitim jezikom"Aksentijevic, Savic, Ivanov, Volkov = 3 nasa™ + 1 Bugarin
Savć priča Crnogrski, valjda... A Volkov zvuči tako ruski, pa mora da je Rus...Tako da su to 4 jezika...:isuse:

Edited by radisa

• 2 weeks later...
@acastop
Campaign @DjokerNole and fans will last about 10 days- And, if succesful result will be shown at internet site of my TV – RTS Serbia.
&
Tuesday morning Ill start campaign w/ includes Novak Djokovic fans. Will need BIG HELP help in RT & make your cameras ready!!! Will b fun!!!

car, ja mu pis'o četri pisma zašto tvituje na 2 jezika. Odgovorio mi sa 2 tvita kako je to zbog obožavatelja iz inozemstva.

On 3. 7. 2011. at 20:18, teacher said:
car, ja mu pis'o četri pisma zašto tvituje na 2 jezika. Odgovorio mi sa 2 tvita kako je to zbog obožavatelja iz inozemstva.
wtf? :lol:

hocete da kazete da aca nema obozavatelje sa engleskog govornog podrucja? :mad:

Jesi ga pitao kakvu sliku šalje u svet tim obogaljenim, neukim, preteen Engleskim koji koristi? A ovo

@acastopViše posetilaca na Tviteru piše "poor Nadal" nego "Congrats Novak". Zanimljivo.
je opšte mesto za svakog sportskog novinara koji prozbori o Đovaku. Svako malo se neko poziva na zabrinjavajuću činjenicu da belosvetski šljam navija za neke razne četvorostruke šampione, umesto za Naše :isuse: