ToniAdams Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 ma iskidali su, cim je izaso na binu, kejv se zaleteo i preskocio onaj jendek i pravo u masu
Weenie Pooh Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 Ja sa tog Exit Grinderman nastupa od pre deset godina pamtim da samo su uredno odsvirali ceo album po redu, dakle Mickey Mouse pa Worm Tamer pa dalje redom... a kad je posle izašao snimak, neki australijski MTV monter se napravio pametan i odlučio da sve nasumično ispretumba
klimt Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 1 hour ago, Weenie Pooh said: neki australijski MTV monter se napravio pametan i odlučio da sve nasumično ispretumba Nisu pesme istumbane, po redu su. Samo fale 4 pesme! Pogledaj setlistu: https://www.setlist.fm/setlist/grinderman/2011/petrovaradin-novi-sad-serbia-3d3455b.html Snimak je izuzetan, i uspeo je velikim delom da prenese energiju i atmosferu koncerta, što je retkost. Grindermen mi je vratio veru u Cavea To je prvi njegov album koji sam u celosti preslušao posle Tender Pray, i gle čuda svideo mi se. Kao Krautrock-Birthday Party... To veče sa Portishead jeste jedno od najboljih, možda i najbolje. Isto tako dobro bilo je 2008. poslednjeg dana, kada su bili jedno za drugim na mejnu The Hives, Pekinška patka, Sex Pistols i Misfits. Ove godine je bila Senidah. 1
napadaj Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 2005. Slayer na mejnu - ubedljivo najbolji koncert otkako je Egzita. 1
Weenie Pooh Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 1 hour ago, klimt said: Nisu pesme istumbane, po redu su. Samo fale 4 pesme! Jeste, u pravu si. Ali gde baš isekoše meni omiljeni Worm Tamer... tu je valjda taj stejdž-dajving koji @ToniAdams pominje. 1
ToniAdams Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 posle pistolsa su isli ministri, samo kazem 1
klimt Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 48 minutes ago, ToniAdams said: posle pistolsa su isli ministri, samo kazem Tako je! Šta ćeš, omatorilo se, izlapelo... To im je bila kao oproštajna turneja. 1
Indy Posted August 18, 2021 Author Posted August 18, 2021 Kejva Nika, za preCednika Quote Are you going to take the Covid vaccine? I’ve heard horror stories about spiritualists taking it and saying their soul feels dead. I don’t know what to believe anymore. NICHOLAS, PLAINVILLE, USA What is your opinion of Ivermectin as a prophylactic against Covid? SANDRA, PORTLAND, USA
John Coltrane Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 On 16.8.2021. at 14:21, ToniAdams said: pa da, to posle portis heda vrv najbolje vece na tvrdjavi u istoriji tvrdjave. A pre Bristola bio Koja sa Disciplinom. Jedini EXIT koji sam overio, naravno samo zbog Kejva. Mada je meni u Areni bio daleko bolji ugodjaj.
Weenie Pooh Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 19 minutes ago, John Coltrane said: Jedini EXIT koji sam overio, naravno samo zbog Kejva. Ja sam pre toga bio još samo 2004, što pamtim jer se igralo evropsko prvenstvo u Portugalu a neka devojka u masi me agresivno spopadala da joj kažem rezultat polufinala Grčka-Češka koje se igralo te večeri. Reko' nemam pojma, gde mene nađe... bar da sam nosio svoj Milan Baroš dres pa da razumem, ali ne, bio sam u civilu...
klimt Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 (edited) Nick Cave & The Bad Seeds announce 'B-Sides & Rarities Part II' https://www.nme.com/news/music/nick-cave-the-bad-seeds-announce-b-sides-rarities-part-ii-3023509 https://www.rollingstone.com/music/music-news/nick-cave-and-the-bad-seeds-b-sides-rarities-part-ii-collection-1214126/ Edited August 19, 2021 by klimt 1
Indy Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 Ovo je zaista za lol... Do you work out before you go on tour? &...and Charlie Watts 1
Indy Posted September 4, 2021 Author Posted September 4, 2021 "Vidi što mi ženica saštrikala... al' sam lep, skoro k'o Čarli Vots!"
Indy Posted September 22, 2021 Author Posted September 22, 2021 Solidno čitanje Happy Birthday Nick Cave: Revisiting a Classic Interview from 1998 Quote "I know how I could dry up, and that would be if I started to exploit my own music, if I started to use music in order to make money, to become more popular. If that started to be the point behind my music, I know I wouldn't be given songs for much longer, or if I did, they'd be bad."
Recommended Posts