Jump to content
IGNORED

Nick Cave

Indy

Recommended Posts

Posted

ma iskidali su, cim je izaso na binu, kejv se zaleteo i preskocio onaj jendek i pravo u masu

Posted

I Elis je bio u elementu

• +1 1
Posted

Ja sa tog Exit Grinderman nastupa od pre deset godina pamtim da samo su uredno odsvirali ceo album po redu, dakle Mickey Mouse pa Worm Tamer pa dalje redom... a kad je posle izašao snimak, neki australijski MTV monter se napravio pametan i odlučio da sve nasumično ispretumba :isuse:

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

neki australijski MTV monter se napravio pametan i odlučio da sve nasumično ispretumba :isuse:

Nisu pesme istumbane, po redu su. Samo fale 4 pesme!

Pogledaj setlistu: https://www.setlist.fm/setlist/grinderman/2011/petrovaradin-novi-sad-serbia-3d3455b.html

Snimak je izuzetan, i uspeo je velikim delom da prenese energiju i atmosferu koncerta, što je retkost.

Grindermen mi je vratio veru u Cavea To je prvi njegov album koji sam u celosti preslušao posle Tender Pray, i gle čuda svideo mi se. Kao Krautrock-Birthday Party...

To veče sa Portishead jeste jedno od najboljih, možda i najbolje. Isto tako dobro bilo je 2008. poslednjeg dana, kada su bili jedno za drugim na mejnu The Hives, Pekinška patka, Sex Pistols i Misfits. Ove godine je bila Senidah.

• Hvala 1
Posted

2005. Slayer na mejnu - ubedljivo najbolji koncert otkako je Egzita.

• +1 1
Posted
1 hour ago, klimt said:

Nisu pesme istumbane, po redu su. Samo fale 4 pesme!

Jeste, u pravu si. Ali gde baš isekoše meni omiljeni Worm Tamer... tu je valjda taj stejdž-dajving koji @ToniAdams pominje.

• +1 1
Posted

posle pistolsa su isli ministri, samo kazem :fantom:

• +1 1
Posted
48 minutes ago, ToniAdams said:

posle pistolsa su isli ministri, samo kazem :fantom:

Tako je! Šta ćeš, omatorilo se, izlapelo...

To im je bila kao oproštajna turneja. 

• +1 1
Posted
On 16.8.2021. at 14:21, ToniAdams said:

pa da, to posle portis heda :fantom:

vrv najbolje vece na tvrdjavi u istoriji tvrdjave.

A pre Bristola bio Koja sa Disciplinom.

Jedini EXIT koji sam overio, naravno samo zbog Kejva. Mada je meni u Areni bio daleko bolji ugodjaj.

Posted
19 minutes ago, John Coltrane said:

Jedini EXIT koji sam overio, naravno samo zbog Kejva.

Ja sam pre toga bio još samo 2004, što pamtim jer se igralo evropsko prvenstvo u Portugalu a neka devojka u masi me agresivno spopadala da joj kažem rezultat polufinala Grčka-Češka koje se igralo te večeri. :blink: Reko' nemam pojma, gde mene nađe... bar da sam nosio svoj Milan Baroš dres pa da razumem, ali ne, bio sam u civilu...

• 2 weeks later...
Posted

"Vidi što mi ženica saštrikala... al' sam lep, skoro k'o Čarli Vots!"

nick-pull.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Solidno čitanje

Happy Birthday Nick Cave: Revisiting a Classic Interview from 1998

"I know how I could dry up, and that would be if I started to exploit my own music, if I started to use music in order to make money, to become more popular. If that started to be the point behind my music, I know I wouldn't be given songs for much longer, or if I did, they'd be bad."