darling Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 iz jedne moje zivotne situacije, osoba be koja mi je jela dusu u meni je izazvala razocaranje koje je odvelo u ravnodusnost. al to ne znaci i da je kod tvog druga tako. morali bismo da znamo vise o kontekstu.
slepa živana Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 On 11/25/2017 at 8:55 PM, Paul Gompitz said: Sta znaci kad osoba a kaze da joj osoba b "jede dusu"? Vrijedja ju, cini ju tuznom, izaziva kod nje bijes, ljutnju....? sekira ju to jest brine ju
darling Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 koji je to defekt koji ljude koji inace govore okej, tera da kazu zaposhljen i kisheljen.
darling Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 ne, to sam nacrtala tvrdo s sredstvima koje imam na raspolaganju. nisam neka slikarka, znam.
nisam ja Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 zapošljen je baš bangavo, a neću se zakunuti da ne bih izgovorio da je nešto ukišeljeno. Nisam siguran sad. Jebaj ga ne stavljam turšiju pa mi ta reč i ne treba.
Bujodrag Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 1 minute ago, nisam ja said: zapošljen je baš bangavo, a neću se zakunuti da ne bih izgovorio da je nešto ukišeljeno. Nisam siguran sad. Jebaj ga ne stavljam turšiju pa mi ta reč i ne treba. +1 S tim što ja ne bih rekao "zakunuti" Mada, kad malo premotam, i "ukišeljeno" mi zvuči pogrešno. Ali, lepo je slovo š. I šušti, šušti bambusov list
Bujodrag Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 (disclaimer - pride sam srećan što sad umem da nadjem sve one stare smajlije. Gadan starac rastem jer novi mi se niš' ne svidžau)
Nesh Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 4 hours ago, darling said: koji je to defekt koji ljude koji inace govore okej, tera da kazu zaposhljen i kisheljen. Klajn (Recnik jezickih nedoumica) kaze da je u redu ako se koristi retko Zaposlen, zaposlenost, zaposlenje i (retko) zapošljen, zapošljenost, zapošljenje
Nesh Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Evo, sad proverih, i Pravopis Matice srpske kaze da moze, al isto da se koristi redje:
darling Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 fala. defekt je umeni. od sad cu i ja da govorim zaposhljen i ukisheljen i to ima da govorim zaposhljeni kad se koristi ko imenica sinonim za radnika: zaposhljenicka klasa.
darling Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) danas sam videla na prozoru izloga h&m pise: srecno darivanje. neam pojma sta to znaci, a razmisljala sam. Edited December 15, 2017 by darling
Hamlet Strašni Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Ili reklama na radiju za vulkan i njihov “gift asortiman”
Recommended Posts