October 4, 201014 yr da li se Mindestens haltbar bis prevodi kao rok upotrebe nekog proizvoda? nije mi bitan najprecizniji prevod...
October 5, 201014 yr kako se kaze kangla na srpskom ili engleskom ? to je neka slovenacka cup-cajnik-posuda, moguce da nemamo rec za to:i koji je to obicaj sa dizanjem istih u vazduh za prvi Maj u Sloveniji ? Edited October 5, 201014 yr by DarkAttraktor
October 5, 201014 yr Curl Up and Dye. Frizerski salon. :Dfarbara delboj (pre desetak godina, na tošinom bunaru)
October 5, 201014 yr da li se Mindestens haltbar bis prevodi kao rok upotrebe nekog proizvoda? nije mi bitan najprecizniji prevod...Рок трајања (кад се већ не јавља нико).
October 6, 201014 yr Author kako se kaze kangla na srpskom ili engleskom ? to je neka slovenacka cup-cajnik-posuda, moguce da nemamo rec za to:i koji je to obicaj sa dizanjem istih u vazduh za prvi Maj u Sloveniji ?Na engleskom se ovo zove milk can. Za srpski ne znam, ali ja bih samo kalkovao englesku reč i rekao kantica za mleko. Za običaj ne znam ali mogu da pitam ako je bitno.
October 6, 201014 yr Znam, Paće, moglo bi i da se kalkuje kao "mleko može" :DFuture (, very) tense: milk will be able to.There they produce could fish.
October 6, 201014 yr Рок трајања (кад се већ не јавља нико).Hvala. :) e, kad sam vec tu. da li ste primetili da se caj 'majcina dusica' sada zove 'majkina dusica'. (?)
October 6, 201014 yr e, kad sam vec tu. da li ste primetili da se caj 'majcina dusica' sada zove 'majkina dusica'. (?)Да не мисле да ржују ржигошу тако измењено име? Edited October 6, 201014 yr by расејан
October 6, 201014 yr Да не мисле да ржују ржигошу тако измењено име?Da mi onda preventivno zaštitimo "materinu dušicu"?
October 7, 201014 yr Literarni, pozorišni, filmski agent. Skroz mi smeta, prva asocijacija su mi KGB i CIA. A ne znam kako bi valjalo reći.
October 8, 201014 yr Literarni, pozorišni, filmski agent. Skroz mi smeta, prva asocijacija su mi KGB i CIA. A ne znam kako bi valjalo reći.То се код нас звало импресарио, ал' смуљамрж да се још неко сећа тога. Колонизација рула по писти.