Mp40 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Da pofalim:Autoput Suncahttp://besnakobila.co.rs/
Calavera Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 U, lepo. Naravno, preskupo za moju siromasnu malenkost, ali lepo je da neko u Srbiji izdaje te vece stripove/graficke novele, s obzirom da od Belog Puta ocigledno nema nista.
Њујоркер Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 U, lepo. Naravno, preskupo za moju siromasnu malenkost, ali lepo je da neko u Srbiji izdaje te vece stripove/graficke novele, s obzirom da od Belog Puta ocigledno nema nista. Sredinom januara, koliko im je za verovati... ;)
Calavera Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Poverovacu kad ih vidim u Alanu Fordu. A i da se pojave tada, koliko ce im trebati da zavrse tog Preachera ili 100 metaka? Moja procena se vrti negde oko 10 godinica.
Њујоркер Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 (edited) >>A i da se pojave tada, koliko ce im trebati da zavrse tog Preachera ili 100 metaka? Moja procena se vrti negde oko 10 godinica. Ti si optimista... ^_^ Edited December 26, 2010 by Њујоркер
Њујоркер Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Stiglo 60 kg stripova iz Serbije. Mljac.Da proslavimo dogadjaj danasnjim svinjskim biserima :)
Calavera Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Za one kojima nedostaje Criminal ili vole jake zenske likove.Za one koji vole oh tako dopadljive antiheroje. + ono sto je MoreComics ranije objavioZa one koji vole da se zabave citajuci stripove.
Weenie Pooh Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Čita li ko Morning Glories? Ja dohvatio pre nedelju dana, i primio se tako lako da me je skoro sramota :)Voleo bih malo više tog mestimičnog high-minded filozofiranja a malo manje akcije, perky-tits poziranja, i pop culture references, ali božemoj.
Calavera Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja sam procitao pilot™ pre nekol'ko meseci, da vidim na sta lici... uopste se ne secam da je crtez bio ovakav. Proverice se.
Њујоркер Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Procitahu dahu. Fina neka Morlesova verzija Poslednjeg Mohikanca, pitka. A i Diso, koga ja ama bas ne volim, je ovde sebe nadmasio. Odlican crtez je samo upotpunio putovanje Njujork stejtom od apstejta, pa niz Hadson do Vest Pointa, kakvo je bilo pre vise od 200 godina. A i par mini-obrta nisu na odmet.Fino iskorisceno vreme. :)
kurdi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 neverovatno kolko sam neobrazovan, nista ne razumem o cemu se radi, i stalno zaboravljam ko je ko, i s kim u talu. o geografiji da ne pricamo.a dijalozi nisu nesto, tako da mi se citanje uglavnom svodi na gledanje slika.koje su onako, jes retkost naci tolko materijala starih ex-yu favorita, posebno kordeja, al ne znaci mi bas ko nekad.
Papovac Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ^^^jedan od najprecenjenijih stripova u zadnje vreme. totalno konfuzna prica sa simpaticnom idejom.
Calavera Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dobri su Morning Glories skroz. :) Samo se nadam da vec znaju kako bi to otprilike trebalo da se zavrsi.
Recommended Posts