Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

da li sada od mene ocekujes da se ritualno popiskim po nosatom anti-seksutm? :D

Posted

Mislim da smo sve vec rekli, te nam je ostalo samo da uzivamo u Cerinim carolijama™. :)

Posted

treba da organizujemo kolektivno PPPgledanje kada konacno dopuzi do nas a onda raspravu resimo muski: shorkom!

Posted

Ih, ko ce toliko cekati... ja skidam prvog pirata koji se pojavi, pa makar ga mobilnim snimali.

Posted (edited)

ja sorku ne mogu da docekam!joj! kakav ce to film biti! kakva borba cool.gif ! poezija :wub: ! svejedno je kako volimo, svejedno je sta poljubac krije; smrt je blizu, a tako je lepo pobediti je. sto kaze pesnik.(ovo sam tweo da citiram nocas pre lejekrsa, al cu ipak vaditi hajdegera. ili ipak necu. banovan sam bio kad sam ga poslednji put citiro.)

Edited by fancy claps
Posted

11 Tips to Write Like Garth Ennishttp://www.the-gutters.com0cc69ac0e88e2ca1bd9ee04649a415967e06ffc4.jpg:)

Posted

Hmm...Pošto je ovo topik "Stripovi i ostale zaludne stvarcice za umno neizrasle " čita li ko Boneli stripove :)

Posted

vratih se sa simpozijuma u berlinu, puna sam utisaka, instruktori iz marvela, francuska strip scena, italijani...gledati kako rade i prave covere i panele, sa sve objasnjenjima, jooooj.[i rekoh negde da je maleev bzvz, povlacim, super je lik].

Posted

ja da sam maleev (i) ja bih bio arogantan.