Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

Ja sam razmisljao da pocnem, ali me treba ubediti.

Posted
Ja sam razmisljao da pocnem, ali me treba ubediti.
pitch:ostareli frank castle spasava bambija!
Posted
RIP :(
Al WilliamsonMarch 21, 1931 ~ June 13, 2010Yesterday another one of the greats passed away!Just a month after his good friend Frank Frazetta!Thanks for everything Al!
Posted (edited)

Procitao prvih 10 brojeva Sweet Tootha. Nije lose, ali sto se ongoing post-apoc stripova tice, i dalje preferiram Wasteland. Steta sto novi broejvi u proseku izlaze svaka cetiri meseca. :(

Edited by Calavera
Posted
Procitao prvih 10 brojeva Sweet Tootha. Nije lose, ali sto se ongoing post-apoc stripova tice, i dalje preferiram Wasteland. Steta sto novi broejvi u proseku izlaze svaka cetiri meseca. :(
stosutiljudi. meni je sweet vec bolji od pustopoljine.
Posted

Čekaj, Sweet Tooth je nešto postapokaliptično? Ja čim sam video klinca sa jelenjim rogovima na glavi, odmah sam se isključio...

Posted (edited)

Mislim da znam zasto me se Sweet Tooth nije previse dojmio - previse me podseca na Y: The Last Mana, kojeg sam ispratio u celini i celosti™ iako je pocelo da smara pri kraju, te nisam bas raspolozen za nesto slicno. Mislim, glavni lik, potpuno drugaciji od drugih™, mora na testiranje jer je kljuc za misterioznu bolest koja je zavladala Zemljom... Wasteland ipak pripada drugom sablonu, onom u kojem se nekoliko grupa bore za vlast u propalom svetu, a tu je i legenda o A-Ree-Yass-Iju...uglavnom, dovoljno je drugaciji od Y-a.

Edited by Calavera
Posted

mene Y nije dojmio. poceo sam da ga citam i ne znam zasto jednostavno i prestao. cini mi se da je ovde stvar mnogo dinamicnija & vise cormac mccarthy nego BKV. plus art je daleko bolji.

Posted

Meni se Lemireov crtez svideo u Noubadiju, ali mi u boji ne izgleda toliko dobro. Poeni za originalnost, doduse. Y-ov crtez je go prosek.

Posted (edited)
burma_0001.jpgth_burma_0052.png th_burma_0110.pngPrilicno uzivam u Delisleovim raportima iz zemalja poput postojbine Velikog Vodje, i evo sad Miyanmara. Nema ovde neke mudrosti, ako vam se svideo Pyongyang, svidece vam se i ovo. :)Skinuo sken najnovijeg Dungeona, unapred se radujem citanju. Pojavio se i novi Chew, nedostajao mi je proslog meseca. Layman i Guillory su i dalje na nivou, Colby krade svaku scenu u kojoj se nalazi, i tako... a, da na poslednjoj stranici:

24.jpg:s_d:

Edited by Calavera
Posted

Dude, you're like totally famous! :D