Sandens Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 (edited) 17 minutes ago, ragasto said: Koliko ima epizoda u tim Panišerima? prvi integral je punisher max #1-11, a drugi je #12-22. Edited December 28, 2023 by Sundance Kid 1
*edited by mod Posted December 29, 2023 Posted December 29, 2023 Odličan je taj Punisher Max uzeo sam ceo DW run, pročitao i zadržao za kolekciju. 2
Caligula Posted January 5 Posted January 5 Laku Noc Punpune, Inio Asano. Jebeno remek-delo. Nikada me strip nije ovako razvalio 2
copkillah Posted February 7 Posted February 7 7 minutes ago, Sundance Kid said: moj omiljeni strip, beskrajno mu hvala 3
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 I meni najdrazi Bonelijev strip. Marti je klinacki prozor u svet odraslih. RIP 3
*edited by mod Posted February 20 Posted February 20 https://www.hachette.rs/stripovi/marvel/ Ako ima neko da je propustio, može da se fino probere.
Valk Posted February 20 Posted February 20 Ono kad te boli uvo što je neko već kupio prava i ima važeću licencu za izdavanje u državi.
Papovac Posted February 22 Posted February 22 On 21. 2. 2024. at 0:56, Valkyrie said: Ono kad te boli uvo što je neko već kupio prava i ima važeću licencu za izdavanje u državi. pa vidim da koriste prevode carobne knjige. znaci da imaju neki dil.
Valk Posted February 22 Posted February 22 1 minute ago, Papovac said: pa vidim da koriste prevode carobne knjige. znaci da imaju neki dil. Iznuđen, ČK nije imala baš izbora. A nije ni jedini izdavač sa pravima na Marvela.
goofs Posted February 22 Posted February 22 Kako iznudjen, daj info. Nikad čuo za ove, kontam da je neka SNS kombina, vidim da im je i sajt prejadan i sklepan za 14 minuta. Najavljena je kolekcija od 100 brojeva od po 10 evrića (sića), ni najmanje ne sumnjam da će da prekinu izdavanje nakon nekog 31. broja.
Papovac Posted February 22 Posted February 22 7 minutes ago, goofs said: Kako iznudjen, daj info. Nikad čuo za ove, kontam da je neka SNS kombina, vidim da im je i sajt prejadan i sklepan za 14 minuta. Najavljena je kolekcija od 100 brojeva od po 10 evrića (sića), ni najmanje ne sumnjam da će da prekinu izdavanje nakon nekog 31. broja. oni su jedna od najvecih izdavackih kuca u evropi. izdaju gomilu dobrih stripova i ne samo amere. 2
*edited by mod Posted February 22 Posted February 22 12 minutes ago, goofs said: Kako iznudjen, daj info. Nikad čuo za ove, kontam da je neka SNS kombina, vidim da im je i sajt prejadan i sklepan za 14 minuta. Najavljena je kolekcija od 100 brojeva od po 10 evrića (sića), ni najmanje ne sumnjam da će da prekinu izdavanje nakon nekog 31. broja. Teško, ovo je velika firma, rade dosta ovakvih projekata. Štampa se u Rumuniji koliko vidim. A ne znam kakav je dil sa pravima, prevodima itd 1
Recommended Posts