Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted (edited)

najbolja cokolada bila je kras sa ljesnicima od 300 ga od tih u pojedinacnom pakovanju favorit mi je bila kavalir, ako se dobro sjecamnedavno sam jela bajaderu i imala je neku vocnu primjesu. moracu da ponovim test, mozda je samo ta jedna serija bila falicna.

Edited by morgana
Posted

Sad se setih onog jogurta u piramidalnoj tetrapak ambalazi.Zelene boje, radili ga Slovenci pa je i mom kraju bio poznat po nazivu "slovenacki".Naravno bio je skuplji od ostalih, ali ubedljivo najbolji.

Posted
najbolja cokolada bila je kras sa ljesnicima od 300 g
A tuti-fruti krash? Ta je bilo k'o zemlja.
Posted

sjecam se da sam se i njome prihranjivalae, bio je i neki smoki s ukusom jagode, i pjenaste bananice s ukusom banana, to kad me mama natjera da pojedem nesto zdravo

Posted
kakva gej cokolada
jel to u pogrdnom smislu?
Posted
jebemti sunce, djeme podseti. ta je rulala bigtajm.
Posted
jel to u pogrdnom smislu?
o bre, Krampinjo. i Toni je gej, pa ga volim(o).
Posted
ma najbolje su bile neke koje mi je ujak donosio, obicne pionir subotica, samo giga-size, pola kile najmanje. to nije ni bilo da se kupi, samo su delili poslovnim partnerima. nisu bile na kocke, nego onako stangle, zaobljene... ufff :piggy:
ej, sećam se te velike čokolade. jednom je takvu otac doneo sa nekog službenog puta.samo sam se sad razočarala da je bila samo pola kg :( .ja bila mala pa mi se činila ogromna, sad da me neko pitao rekla bih 2 kg najmanje :D
nedavno sam jela bajaderu i imala je neku vocnu primjesu. moracu da ponovim test, mozda je samo ta jedna serija bila falicna.
ne verujem da se samo o jednoj seriji radi. grozna je današnja bajadera ... a kakva je samo nekad bila
ta čokolada je bila fetiš, takoreći :wub:
Posted

i meni izgledala ko da je veca od mene :lolol:

Posted
Da li sed neko seca neke cokolade koja je "mogla da se lomi preko kolena"? Mislim, tako je reklama isla.
Seca li se ko cokolade koja je bila zamotana u karton, a unutra razlomljena na male komade koji su svi bili posebno zapakovani u srebrni celofan i papirni omot?Nema sanse da se setim imena.Od cokolada mi je u posebnom secanju ostao galeb, veoma jednostavna glat `cokolada` bez icega; nista specijalno, ali standard opcija.Nasao sam ovaj omot sweets10.jpg , ali je meni u secanju omot svetlo plave boje sa samo jednom pticom.
Posted
Seca li se ko cokolade koja je bila zamotana u karton, a unutra razlomljena na male komade koji su svi bili posebno zapakovani u srebrni celofan i papirni omot?Nema sanse da se setim imena.
Kras mini je bila takva, a bila je i Najlepse zelje u takvom pakovanju.nego: TutiFruti1.13811.JPG