Frile Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 10 minutes ago, fikret selimbašić said: Prvo treba da je malo izvrtiš imeđu dlanova, papir se tako odvoji i skida bez problema. nas su (u 6. osnovne) ložili da se sa tih cigarat žvaka papir ni ne skida, t.j. žvaće se sve zajedno 1
Lancia Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 2 minutes ago, Frile said: nas su (u 6. osnovne) ložili da se sa tih cigarat žvaka papir ni ne skida, t.j. žvaće se sve zajedno Mocart je u tom godistu komponovao. 2 4
adam Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 9 minutes ago, Lancia said: A ovo sto je bilo grozno lepljivo i slatko al zato najveci baloni! jedino je bio problem ako napravis preveliki balon pa pukne preko face. 5 1
adam Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 25 minutes ago, fikret selimbašić said: Prvo treba da je malo izvrtiš imeđu dlanova, papir se tako odvoji i skida bez problema. nekad da a nekad bas i ne. pa vrtis, ljustis, gulis noktima, grickas i pljuckas dok ne popizdis i strpas u usta sa sve papirom. 3
fikret selimbašić Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 48 minutes ago, adam said: nekad da a nekad bas i ne. pa vrtis, ljustis, gulis noktima, grickas i pljuckas dok ne popizdis i strpas u usta sa sve papirom. Istina, dešavalo se da se jal zbog vlage jal zbog presušenosti žvaka sjedini se s papirom, tad je ili bacaš ili uradiš onako kako su Frileta učili 1
fikret selimbašić Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 (edited) Tamo idem zbog moldavskih vina i piljarnice, a ne bi me iznenadilo da tamo vidim i nešto sa slika koje si kačio zadnjih par strana Edited February 7, 2022 by fikret selimbašić 2
omiljeni Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 pre neki dan bila vest da je umro čovek koji je izmislio Plazmu i keks Domaćica
jms_uk Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 14 minutes ago, omiljeni said: pre neki dan bila vest da je umro čovek koji je izmislio Plazmu Italijan?
omiljeni Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Just now, jms_uk said: Italijan? hrvat. iz Opuzena. radio je kod tog Italijana, pa je nešto menjao recept kad je pravio fabriku u Požarevcu. Smislio je i one štrudle od smokava https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/neretvanin-petar-tutavac-ja-sam-otac-domacice-i-plazme-za-koje-danas-svatko-zna-nisam-ih-zastitio-uvijek-sam-smatrao-da-sve-to-pripada-narodu-1083915
igoraki Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 20 hours ago, Moća said: Kod nas Jagodinska pivara imala sokove pod brendom Japs i osim staklenih flasa od litar punili i u case za jogurt. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk to je ovo čudo, ne bih se nikad setio po imenu ali kad si napisao čaše za jogurt, tu sam se setio...bila neka teška hemija 1
jms_uk Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 hrvat. iz Opuzena. radio je kod tog Italijana, pa je nešto menjao recept kad je pravio fabriku u Požarevcu. Smislio je i one štrudle od smokava https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/neretvanin-petar-tutavac-ja-sam-otac-domacice-i-plazme-za-koje-danas-svatko-zna-nisam-ih-zastitio-uvijek-sam-smatrao-da-sve-to-pripada-narodu-1083915Moj post je bio ‘tongue in cheek’ zbog toga da je izmislio plazmu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moća Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 @igoraki Stric mi je radio tamo pa sam ponekad kao osnovac sa burazerom isao kod njega pa nam on da flasu ili dve pa se popnemo na krov i tu pijemo i blejimo. Nesto kao bezalkoholni "Kad porastem bicu kengur" [emoji38]ol: Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2
Recommended Posts