Mindaugas Žukauskas Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 33 minutes ago, Emma said: Novosadjani, molim za pomoć. U subotu bih trebala da idem iz Bg u Bačku Palanku. Čula sam da su neki radovi na putu NS - BP. Koju rutu preporučujete? Unapred hvala. Vozio sam u subotu do B.Palanke, put Čelarevo - B.P. još nije završen, u Čelarevu se skrene desno i onda se ide preko Gajdobre za B.P. 1 1
ivy Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 @Emma sa auto-puta se iskljucis na Novi Sad sever pa na kruznom toku na bul Evrope skrenes desno pa kod groblja levo da bi isla preko Sajlova do Veternika pa posle Futog-Celarevo pa dalje kako ti je @Mindaugas Žukauskas rekao 1
tonyk Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Što se tiče radova, tek su počeli od čelareva do palanke. Tako da mora kroz gajdobre. Označeno je kuda. Ali, može se uštedeti koji km kroz Čelarevo, samo treba pratiti kuda svi idu. Čim se uđe, odma prva desno, pa kroz obične ulice. a zvanično je obilazak skroz okolo glavnijim putevima, tamo samo šleperi idu.U gajdobri je obeleženo, ali i da nije svi idu levo kod crkve, a kolona je uvek.U ponedeljak sam išao po sat ipo u oba smera, van špica. Duplo više nego bez radova.Trebalo je i danas, ali trudim se da preskočim.
tonyk Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Plus je deonica od begeča do čelareva koja je gotova, široka i brza. Nema neke velike uštede vremena, ali malo odmora i za vozača i za vozilo
Mindaugas Žukauskas Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Genijalci su zatrpali trkačku stazu na sajmištu tucanikom. Bukvalno najgora podloga za stopala
radisa Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 https://www.blic.rs/vesti/novi-sad/postavili-smo-22-bombe-na-9-lokacija-stigao-jezivi-preteci-mejl-vreme-je-malo-da-i/v0bb5g6 Izdali smo Rusiju, braćo novosadisti... :(
omiljeni Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 opop trevožno! samo tverdo i četko! i nikako paniki!! Strelkov je onaj što je srušio holandski avion, a Limonova sam morao guglati. Živopisan lik što se ono kaže.
omiljeni Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 nula bombi na novoj detelinari pa nijesmo ni mi šugavi
April Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Jedan je Edička Limonov Recimo da bi mogao biti alter ego Paje Levijatana 1
Time Crisis Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Izgleda da su vojske Strelkova i Limuna bušan k****n https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/320429/Lazna-dojava-o-bombi-na-Zeleznickoj-stanici-u-Parking-servisu-i-na-jos-sedam-lokacija-u-Novom-Sadu.html
Jimmy Kowalski Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Ja videh danas nesto vise pandura od uobicajenog na zeleznickoj kad sam dolazio, ali pomislih zbog utakmice. U vozu bilo zvezdinih navijaca, koji su medjusobno komentarisali da kao ima Firmasa na stanici da ih cekaju, pa kao bice i murije..
radisa Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 11 minutes ago, Time Crisis said: Izgleda da su vojske Strelkova i Limuna bušan k****n https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/320429/Lazna-dojava-o-bombi-na-Zeleznickoj-stanici-u-Parking-servisu-i-na-jos-sedam-lokacija-u-Novom-Sadu.html Najjači deo dojave je privatan stan... Quote Stambena Zgrada na adresi Filipa Višnjića 17a (3 bombe, jedna u stanu broj 10, druge dve na javnom delu zgrade) Ko živi u tom stanu i zašto ga ovi mrze?
Time Crisis Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 1 hour ago, radisa said: Najjači deo dojave je privatan stan... Ko živi u tom stanu i zašto ga ovi mrze? Mislim da sam video u komentarima da je neko pomenuo da ta zgrada ni nema toliko stanova/brojeva... verovatno su lupili broj
Recommended Posts