Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, Emma said:

Novosadjani, molim za pomoć. 

U subotu bih trebala da idem iz Bg u Bačku Palanku. 

Čula sam da su neki radovi na putu NS - BP. 

Koju rutu preporučujete? 

Unapred hvala. 

Vozio sam u subotu do B.Palanke, put Čelarevo - B.P. još nije završen, u Čelarevu se skrene desno i onda se ide preko Gajdobre za B.P.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

@Emma

sa auto-puta se iskljucis na Novi Sad sever pa na kruznom toku na bul Evrope skrenes desno pa kod groblja levo da bi isla  preko Sajlova do Veternika pa posle Futog-Celarevo pa dalje kako ti je @Mindaugas Žukauskas rekao

• Hvala 1
Posted

Što se tiče radova, tek su počeli od čelareva do palanke. Tako da mora kroz gajdobre.
Označeno je kuda. Ali, može se uštedeti koji km kroz Čelarevo, samo treba pratiti kuda svi idu. Čim se uđe, odma prva desno, pa kroz obične ulice. a zvanično je obilazak skroz okolo glavnijim putevima, tamo samo šleperi idu.
U gajdobri je obeleženo, ali i da nije svi idu levo kod crkve, a kolona je uvek.

U ponedeljak sam išao po sat ipo u oba smera, van špica. Duplo više nego bez radova.

Trebalo je i danas, ali trudim se da preskočim.

Posted

Plus je deonica od begeča do čelareva koja je gotova, široka i brza.
Nema neke velike uštede vremena, ali malo odmora i za vozača i za vozilo

• 2 weeks later...
Posted

Genijalci su zatrpali trkačku stazu na sajmištu tucanikom. Bukvalno najgora podloga za stopala :isuse:

Posted

opop trevožno! samo tverdo i četko! i nikako paniki!! :laugh:

Strelkov je onaj što je srušio holandski avion, a Limonova sam morao guglati. Živopisan lik što se ono kaže.

Posted

nula bombi na novoj detelinari

pa nijesmo ni mi šugavi

Posted

Jedan je Edička Limonov

Recimo da bi mogao biti alter ego Paje Levijatana

• +1 1
Posted

Ja videh danas nesto vise pandura od uobicajenog na zeleznickoj kad sam dolazio, ali pomislih zbog utakmice. U vozu bilo zvezdinih navijaca, koji su medjusobno komentarisali da kao ima Firmasa na stanici da ih cekaju, pa kao bice i murije..

Posted
11 minutes ago, Time Crisis said:

:lolol:

Najjači deo dojave je privatan stan...

Stambena Zgrada na adresi Filipa Višnjića 17a (3 bombe, jedna u stanu broj 10, druge dve na javnom delu zgrade)

Ko živi u tom stanu i zašto ga ovi mrze?

Posted
1 hour ago, radisa said:

:lolol:

Najjači deo dojave je privatan stan...

Ko živi u tom stanu i zašto ga ovi mrze?

Mislim da sam video u komentarima da je neko pomenuo da ta zgrada ni nema toliko stanova/brojeva... verovatno su lupili broj