nisam ja Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 e ako se vajs zapitao idem na indeks iz ovijeh stopa. nisam baš siguran da je maja reper i dalje. vanesa je bolje locirana. index se jede sa 5+ piva u sebi.
Krošek Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 ona dzigerica u kukuriku i ostale zajebancije tamo siju indeks za ~7 [kopalja/dužina/klasa/vesala...] za te namene, a i sire
Ravanelli Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) pa dobro, nije index sada neki grandiozan gurmanski poduhvat. hajp je jer je autohtoni proizvod studentske kuhinje koji je opstao, ima ga da se najedeš, ukusan je i pre svega jeftin. po meni je dobar za iz provoda i kada se nema vremena kao podloga za alkohol koji treba da se konzumira pre provoda... Edited December 28, 2016 by Ravanelli
nisam ja Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) meh. džigu nisam probao. lepo je što peku lepinju na licu mesta i sve ali kad podvučeš crtu opet meh. mislim i jedno i drugo mi je sranje. kacmo kod fastfuda meni su kobasice viner. pun intended. stim što je meni dobar omer meso/hleb dve u kifli. DP takoreći. Edited December 28, 2016 by nisam ja
Krošek Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 probaj džigericu, to je glavno. ali onaj kukuriku u kineskoj je bolji, lepše peku lepinje jeste izvalili u stražilovskoj, na uglu onaj lokal gde ima craft beer, tamo ima jebena klopa za s pivom
nisam ja Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 taj u kinsekoj jedini i znam. ovo drugo bi trebao biti tehnologs. bio jednom, jeo neku kobaju. bilo neloše. vidim iz auta da se to razvija tamo. nezgodna lokacija za pristati.
katamaran Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Larson treba tamo da ima dozivotno besplatnu klopu kolko ih je reklamirao. Kopka me jos iz tog perioda :) Gledao skoro na donesi i polako se siri i po Bg al da pocnemo od Maje
katamaran Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Na kraju ni ne odoh za NS zbog ljudi koji sami sa sobom ne mogu da se dogovore <_<
giuseppe Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Pitanje: koliko treba onih poena sakupiti sa računa Informatike da bi ti oprostili jedan račun?...
boshoku Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Na kraju ni ne odoh za NS zbog ljudi koji sami sa sobom ne mogu da se dogovore <_< brate, ništa nisi propustio... imaš u kraju, onaj lokalčić ispod i. garašanina ka 27. marta, koji odavno ima indeks - ok je, zasiti
ivy Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Pitanje: koliko treba onih poena sakupiti sa računa Informatike da bi ti oprostili jedan račun?... to je ne postoji. Edited January 22, 2017 by ivy
giuseppe Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 (edited) Kako, majka mu stara, plava računaljka ovo-ono... Neko se hvalio na Tw, al sad kontam da je sveti graal?... Ono, placajte redovno 25 godina za jedan đaba račun? Edited January 22, 2017 by giuseppe
radisa Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Kako, majka mu stara, plava računaljka ovo-ono... Neko se hvalio na Tw, al sad kontam da je sveti graal?... Ono, placajte redovno 25 godina za jedan đaba račun? Ja sam dobio jedan free račun pre recimo 3-4 godine... ALi, mislim da je random, kad ispuniš uslove... Ne postoji tačan odgovor kad će se to desiti...
Recommended Posts