September 14, 20168 yr Zna li neko nekoga da izdaje fin jednoiposoban stan u NS-u? Sa CG, (bez one gradske tople vode), lokacija: Bulevar oslobodjenja, a da nije preko 150e Treba mi na duuuuuuze vreme, jer sam dobio posao pa se selim Čestitke!
September 14, 20168 yr Zna li neko nekoga da izdaje fin jednoiposoban stan u NS-u? Sa CG, (bez one gradske tople vode), lokacija: Bulevar oslobodjenja, a da nije preko 150e Treba mi na duuuuuuze vreme, jer sam dobio posao pa se selim Jes gledao oglase?Koji deo bulevara jer se on proteze od Z stanice do Dunava? Shibni mi na pm gde ti je shljaka pa cu veceras da pogledam. I btw cestitke na shljaci :)
September 14, 20168 yr Hvala vam na cestitkama :)Posao je dalje, ali imam bus do tamo, to mi nije problem.. vec sam izvadio mesecnu kartu za GSP (placa firma :D )Recimo da bi mi odgovaralo od autobuske stanice pa sve do Futoske a i malo ispod.Uzeo sam oglase, ali posto do 16h rabotam (ostao i nesto duze danas) zvao sam tek oko 17h i sve sto sam pikirao po Bulevaru je izdato... a neki mi se ne javljaju, dok su 3 broja nepostojeca (?!) o.O a 2 nedostupna, pa pretpostavljam da je to vec izdato ili tako nesto.Mozda je ostala koja garsonjera, ali ja bih uhvatio neki jednoiposoban stan gde bih imao jednu sobicu sa krevetom odvojenu od kuhinje :)Imacu strpljenja jos neko vreme, a onda cu pojuriti u fazonu "daj sta das".
September 14, 20168 yr Jes gledao oglase? Koji deo bulevara jer se on proteze od Z stanice do Dunava? Shibni mi na pm gde ti je shljaka pa cu veceras da pogledam. I btw cestitke na shljaci :) ne mogu da ti posaljem PM o.O The member maheem cannot receive any new messages Edited September 14, 20168 yr by Have_Fun
September 15, 20168 yr Posao je dalje, ali imam bus do tamo, to mi nije problem.. vec sam izvadio mesecnu kartu za GSP (placa firma :D ) Recimo da bi mi odgovaralo od autobuske stanice pa sve do Futoske a i malo ispod. uglavnom dosta buseva ide kroz ceo bulevar, pogotovo što imaš ovih koji se spuštaju sa fruške gore sa 7x brojem (od 72 do 79) do autobuske/železničke. pa možda možeš biti opušteniji sa lokacijom, plus u ns su ti distance jedno 7x manje nego u bg i ako voliš bicikl biće ti odlično. tako da ako ti nije frka, produži ti to još malo posle futoške i izvuci se negde na grbavicu, između vojvođanske i braće ribnikar. odatle si peške u centar, peške na štrand, peške limanski park, a tu je i limanska pijaca da budeš zdravo opskrbljen... mislim da za 150 možeš naći neki smislen jednoiposoban stančić. ciljao bih na to da si dugoročan zakupac i nisi student da se userevaš svaki vikend i budiš komšiluk. taj početak bulevara, između stanice i futoške, po meni nije nešto naročito zabavan kraj. a ako već moraš, onda bih gledao da sam blizu pap pavla, zbog blizine centra. Edited September 15, 20168 yr by Ravanelli
September 15, 20168 yr Da, rece mi i maheem da bih mogao da gledam i te neke lokacije Pozabavicu se time kad budem free Nesto ce se naci valjda :) Hvala na savetima Mrzim Tapatalk -.-
September 15, 20168 yr pa ima u ,,pozadini,, Bulevara lepih mesta za zivot,u delu od zeleznicke do futoske..onaj deo oko Gradjevinske skole/Gagarinova i sa druge strane Rotkvarija/Kraljevica Marka...ja bih rekla da se manes Grbavice ako ces tamo onda bolje Liman e Novi Sad je da prdnes gde god hoces..nabavis bicikli i bob da te vidi
September 15, 20168 yr pa ima u ,,pozadini,, Bulevara lepih mesta za zivot,u delu od zeleznicke do futoske..onaj deo oko Gradjevinske skole/Gagarinova i sa druge strane Rotkvarija/Kraljevica Marka...ja bih rekla da se manes Grbavice ako ces tamo onda bolje Liman e Novi Sad je da prdnes gde god hoces..nabavis bicikli i bob da te vidi Prebacicu bajs vremenom A koji god oglas da sam okrenuo u ovom delu u kojem trazim - "stan je izdat" :( Zvacu posle 16:30h jos par oglasa Mrzim Tapatalk -.-