Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Iskreno, jebe mi se za Novi Sad na monopolu. A i sta fali staroj dobroj Trscanskoj, Praskoj, i Azurnoj obali?

Posted
Iskreno, jebe mi se za Novi Sad na monopolu. A i sta fali staroj dobroj Trscanskoj, Praskoj, i Azurnoj obali?
Čuo sam za prašku šunku, prašku školu filma, praško proleće, ali ne i za Prašku obalu.
Posted

Nije nam dosta pravih monopola Miskovic,Beko Cepter... vec sad treba da glasamo da nam se grad nadje u hebenoj igrici. Mada igre koje pomenuti trojac kapitalistickig g....nara igra sa nam godinama mnogo je ozbiljniji. Boli me patka za monopol i Novi Sad u njemu ,ne ucestvujem...

Posted

jedan anarhista mi dovoljan, a i on bi bio viska da nije veseo mladic

Posted (edited)
Nije nam dosta pravih monopola Miskovic,Beko Cepter... vec sad treba da glasamo da nam se grad nadje u hebenoj igrici. Mada igre koje pomenuti trojac kapitalistickig g....nara igra sa nam godinama mnogo je ozbiljniji. Boli me patka za monopol i Novi Sad u njemu ,ne ucestvujem...
Žestoko, nema šta. Samo tako, jako do samog kraja™. Edited by Quizmaster
Posted
Čuo sam za prašku šunku, prašku školu filma, praško proleće, ali ne i za Prašku obalu.
Samo azurna bese obala, ulice se podrazumevale..
Posted
U provod do 23 sata!Radno vreme ugostiteljskih objekata u Novom Sadu biće ograničeno do 23 sata radnim danima, a do jedan sat posle ponoći petkom i subotom, odlučeno je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada glasovima većine odbornika, dok su od predstavnika opozicije za ovu odluku glasale demokrate. (...)
Ovi su skroz vrcili, sve sa DSom... <_<
Posted

Nije tacno. Mi bili za vikend do pola 3 na jednom mestu. :ph34r:

Posted
jednom mestu. :ph34r:
Znam, to je u Jovana Subotica!
Posted
Ovi su skroz vrcili, sve sa DSom... <_<
Sledece je da se izlaz ogranici do 22h, pa onda se uvodi policijski cas i svako ko se nadje na ulici bez ausvajsa koji je potpisala Maja G ili Igor M, bice priveden. A DS ce sve to da podrzi jer ne smeju se zamerati glasacima SRS-a, sad kad su izbori tako blizu :mad: FUJ!
Posted

Veli Radio 021: Gradonačelnica Maja Gojković više nije član Srpske radikalne stranke, izjavio je predsednik Gradskog odbora radikala Igor Mirović dodavši da se Gojkovićeva više ne vodi u evidenciji članova i da za nju nema mesta jer je osnovala novu političku organizaciju koja se zove Pokret za Novi Sad. Prema ranijim nezvaničnim informacijama, Gojkovićeva je potpisala pristupnicu DSS-u, ali u stranci Vojislava Koštunice još uvek niko to nije potvrdio. Maja Gojković je na mestu gradonačelnika Novog Sada od oktobra 2004. godine, u radikalima od početka svoje političke karijere.Inače, Igor Mirović je saopštio da je on nosilac liste kandidata za lokalne izbore i ujedno kandidat stranke za gradonačelnika kojeg će u novom sazivu birati skupštinski odbornici. Jes' da je ovo vise vest za politiku, ali boli me za politiku, hehe.

Posted

Samo da se prijavim dragim sugrađanima i sugrađankama :rolleyes: