yolo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pelinkovac sa djusom je dunav.mi u to pisamo, onda tece uzvodno
freakns Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Nekad je to bio opušten i lagan način života bez jurnjave, stresova i ostalih stvari koji na žalost čine našu svakodnevicu. Sećam se jedne priče koju sam davno čuo, Beogradjan u kolima na semaforu, turira, nervozan. Prilazi mu gospodin sa pešačkog prelaza i pita ga:Je li mladiću, žuriš li negde?Odgovara začudjeno: Ne.Pa di ćeš onda.e ovo braso, ovo je novosadski :)i burek kod makedonca!
Lezilebovich Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pelinkovac sa djusom je dunav.jel moze neka pomoc oko nastanka ovog pica ? svojevremeno me je jedna devojka lozila da su ona i njene drugarice to smislile (to je otprilike bilo pre 6-7 godina) u kaficu/knjizari most (ili vec nekom drugom mestu).
slepa živana Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 jel moze neka pomoc oko nastanka ovog pica ? svojevremeno me je jedna devojka lozila da su ona i njene drugarice to smislile (to je otprilike bilo pre 6-7 godina) u kaficu/knjizari most (ili vec nekom drugom mestu).ja se sećam dunava sa početka moje ugostiteljske karijere. to je bilo krajem 2000. i početkom 2001. pio se u sir džonu na vračaru. koliko su drugarice tad imale godina? mada... možda su ga izmislile kad su bile male :D
radisa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dunav datira minimum s kraja 80-ih... A verovatno i mnogo mnogo duže...Čuj, one ga izmislile...
*edited by mod Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ja se sećam dunava sa početka moje ugostiteljske karijere. to je bilo krajem 2000. i početkom 2001. pio se u sir džonu na vračaru. koliko su drugarice tad imale godina? mada... možda su ga izmislile kad su bile male :DSir Dzon Prvi lokal u koji sam izasao
Venom Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 probo ja. žilavo. i otimaju se.Nisi dovoljno citao forumske recepte. Trebalo je da ga jebes prvo da omeksa. Ili da ga zdral jebe prvo, zaboravio sam sad.
Аврам Гојић Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Novosadski je polako ispijati bevandu na verandikako da neNovosadski je kad sardele stavljaš na gradele
ToniAdams Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 novosacki je kad sime dodje ca i donese ribe!
Buck Naked Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dragi moji, danas sam prvi put bio u Nišu. Dobro jeo! Toliko.
Duci Simonovic Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ste dobili u sanducetu flajer - zumbazumba sa Marinom Perazic?
Quizmaster Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ko za indeks čuo nije, ne spada u meraklije.
Recommended Posts