Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
pelinkovac sa djusom je dunav.
mi u to pisamo, onda tece uzvodno
Posted
Nekad je to bio opušten i lagan način života bez jurnjave, stresova i ostalih stvari koji na žalost čine našu svakodnevicu. Sećam se jedne priče koju sam davno čuo, Beogradjan u kolima na semaforu, turira, nervozan. Prilazi mu gospodin sa pešačkog prelaza i pita ga:Je li mladiću, žuriš li negde?Odgovara začudjeno: Ne.Pa di ćeš onda.
e ovo braso, ovo je novosadski :)i burek kod makedonca!
Posted
pelinkovac sa djusom je dunav.
jel moze neka pomoc oko nastanka ovog pica ? svojevremeno me je jedna devojka lozila da su ona i njene drugarice to smislile (to je otprilike bilo pre 6-7 godina) u kaficu/knjizari most (ili vec nekom drugom mestu).
Posted
jel moze neka pomoc oko nastanka ovog pica ? svojevremeno me je jedna devojka lozila da su ona i njene drugarice to smislile (to je otprilike bilo pre 6-7 godina) u kaficu/knjizari most (ili vec nekom drugom mestu).
ja se sećam dunava sa početka moje ugostiteljske karijere. to je bilo krajem 2000. i početkom 2001. pio se u sir džonu na vračaru. koliko su drugarice tad imale godina? mada... možda su ga izmislile kad su bile male :D
Posted

Dunav datira minimum s kraja 80-ih... A verovatno i mnogo mnogo duže...Čuj, one ga izmislile... :lolol:

Posted
ja se sećam dunava sa početka moje ugostiteljske karijere. to je bilo krajem 2000. i početkom 2001. pio se u sir džonu na vračaru. koliko su drugarice tad imale godina? mada... možda su ga izmislile kad su bile male :D
Sir Dzon :Hail: Prvi lokal u koji sam izasao
Posted
probo ja. žilavo. i otimaju se.
Nisi dovoljno citao forumske recepte. Trebalo je da ga jebes prvo da omeksa. Ili da ga zdral jebe prvo, zaboravio sam sad.
Posted
Novosadski je polako ispijati bevandu na verandikako da ne
Novosadski je kad sardele stavljaš na gradele
Posted

novosacki je kad sime dodje ca i donese ribe!

Posted

novosadski je kad lipa pisma lukom bruji

Posted

Dragi moji, danas sam prvi put bio u Nišu. Dobro jeo! Toliko.

Posted

Ste dobili u sanducetu flajer - zumbazumba sa Marinom Perazic?

Posted

Ko za indeks čuo nije, ne spada u meraklije.