Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

bilo je o kokoshima na temi o domacim bendovima, javio se neki koji je valjda clan.

• Replies 7.8k
  • Views 631.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

falim ja.mislim da se sa nekima i poznajem.

melankolic said:
Nema zezanja, EXIT organizuje zurke za izvlacenje ljudi na glasanje u nedelju.
Ako me Mitar Nereda ne ubedi da je Tadic super, niko nece...

glede druzenja..khm, a ja, a ja?

Ko je srusio ogradu na severnom delu Petrovaradinske Tvrdjave? Zidana orada je deo zida tvrdjave, nije li to zasticeno???

Runforthehilsrunforyourlif said:
Ko je srusio ogradu na severnom delu Petrovaradinske Tvrdjave? Zidana orada je deo zida tvrdjave, nije li to zasticeno???
Dobro jutro... Baš si u toku :) U javnosti je bilo komentara da iza svega stoji vlasnik hotela Leopold, Ratko Butorović. Naravno, ovaj kontroverzni biznismen™ negirao je te optužbe, a uhapšeni bagerista nije propevao. Pod istragom su i direktor novosadskog Zavoda za zaštitu spomenika Đorđe Srbulović i njegov pomoćnik Miodrag Mišljenović.prilog 1prilog 2

Edited by Quizmaster

U vezi forumskog okupljanja, evo jedne prijatne vesti... :) Od jedne turističke agencije dobio sam poklon, jednodnevni izlet u Bizovačkim toplicama u Hrvatskoj. Nagradu treba da potvrdim tako što ću doći na svečanu dodelu nagrada u novosadskom restoranu "Dunavska oaza" (Dunavska 25). Organizator časti mene i još pet osoba besplatnom večerom. Tom prilikom, domaćin će održati promociju nekih ekskluzivnih proizvoda i uručiti mi izletničku kartu.Večera je zakazana za petak, 8. februara u 18 časova, pa mi je palo na pamet da pozovem pet forumaša. Moj poziv već je prihvatila LaRicca, te je ostalo prazno još četiri mesta, od kojih jedno nudim KristiniS, a tri preostala forumašima koji mi se najbrže jave na pm :wink: Naravno, po okončanju večere pretpostavljam da idemo skupa u neki lokal cool.gif

Edited by Quizmaster

Quizmaster said:
Dobro jutro... Baš si u toku :)
Jbg, zimi ne idem na tvrdjavu :)
  Quizmaster said:
U vezi forumskog okupljanja, evo jedne prijatne vesti... :) Od jedne turističke agencije dobio sam poklon, jednodnevni izlet u Bizovačkim toplicama u Hrvatskoj. Nagradu treba da potvrdim tako što ću doći na svečanu dodelu nagrada u novosadskom restoranu "Dunavska oaza" (Dunavska 25). Organizator časti mene i još pet osoba besplatnom večerom. Tom prilikom, domaćin će održati promociju nekih ekskluzivnih proizvoda i uručiti mi izletničku kartu.Večera je zakazana za petak, 8. februara u 18 časova, pa mi je palo na pamet da pozovem pet forumaša. Moj poziv već je prihvatila LaRicca, te je ostalo prazno još četiri mesta, od kojih jedno nudim KristiniS, a tri preostala forumašima koji mi se najbrže jave na pm :wink: Naravno, po okončanju večere pretpostavljam da idemo skupa u neki lokal cool.gif
Hehe! Ljudino! Nazalost, ja imam nekih obaveza... ako si uopste na mene i pomislio...
  • Author
  Mp40 said:
Hehe! Ljudino! Nazalost, ja imam nekih obaveza... ako si uopste na mene i pomislio...
Jeste Ljudina!Nazalost, mene oko tog 8.- 12.- og takodje cekaju veoma bitne obaveze (o cemu cemo kad se sretnemo) pa bi bilo dobro u to vreme ili nakon 12.- og da se organizujemo za vidjanje negde u gradu.
  Mp40 said:
Naravno da sam pomislio, samo nisam mogao da se odlučim koga sve da pozovem, osim LaRicce koja mi je koleginica sa enigmatskih takmičenja... A Kristina je Kristina :)

GaragePunkRockAndFuckingRoll @ Ck13BASEMENTBLUESPLAKATCK13web.jpg

Lipo Madzar*, lipo.. Hebote, u petak je vec osmi februar?!*Jovo Bakic

Runforthehilsrunforyourlif said:
Jbg, zimi ne idem na tvrdjavu :)
A ne paziš ni na času ? :wink:

bio sam prosli put na Hosenfeferima i Borisu. ko vole sonicse, mummies, mc5 i slicno bi morao da overi ovo