Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

natoci jos jednu tepsiju, krcmaru ubogi!

• Replies 7.8k
  • Views 629.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

znate neko dobro mesto za popiti pivce, blizu hotela Prezident ?

znate neko dobro mesto za popiti pivce, blizu hotela Prezident ?
izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard rog

Edited by korindjar

meni danas bio praznik jer sam se našao blizu makedonca. 150sa150.

izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard rog
hvala!bas je super sto sam pitao, posto sam i dalje na poslu, znaci pre 10 nema sanse da izadjem ali nikako.

korindjar je zaboravio da ti napomene jednu zanimljivost vezanu za Srbu, kad se udje u kafanu, sa leve strane od ulaza se nalazi sto, i na njemu staklena pepeljara, e nepisano pravilo je da onaj koji prvi put koraca u Srbu, tu pepeljaru mora razbiti, tako da, cim udjes u kafanu, zgrabi tu pepeljaru i zvekni je o zid iza sanka, nemoj da te sram

Edited by Duci Simonovic

evo vam josh labudova

Edited by ivy

Alternativna kulturna organizacija iz Novog Sada, poziva vas na promociju knjige "Partizanke - Žene u Narodnooslobodilačkoj borbi".Na promociji će govoriti:Zoran Petakov - urednik knjigeGordana Stojaković – istrаživačica ženskog pokreta i AFŽPetar Atanacković - AKOZapostavljanje antifašističke tradicije i marginalizovanje Narodnooslobodilačke borbe, kao i nedostatak autentične ženske istoriografije, bili su inspiracija za pokretanje istraživanja koje je rezultiralo knjigom (i DVDom) u kojoj su sabrana iskustva neposrednih učesnica Narodnooslobodilačke borbe.Projekat je ostvaren u saradnji sa Savezom antifašista Srbije , a podržan je od strane Fondacije Roza Luksemburg.Promocija će se održati u četvrtak, 10.februara, u 19h, u Radio Kafeu , Miletićeva 45

post-59-12971954930724.jpg

Za part two možete intervjuisati babu moje žene, folksdojčerku i partizanku na Sremskom frontu. Samo požurite, ima 90 godina.

Kris i Susan bolje da su ostale nekih 350km severnije i snimile kakav anal uradak...Jebo ih duh, niko rakiju, rostilj i ribe da nam pofali!

cuti, bolje oni da su snimili, nego da se posla latila neka pimk, fox ili slicna duhovito zabavna produkcijavreme je da i andrew blake napraviti nesto na tvrdjavi, ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvarice

ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvarice
zato sam ih i poslao u Lux video