Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

znate neko dobro mesto za popiti pivce, blizu hotela Prezident ?

Posted (edited)
znate neko dobro mesto za popiti pivce, blizu hotela Prezident ?
izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard rog Edited by korindjar
Posted

meni danas bio praznik jer sam se našao blizu makedonca. 150sa150.

Posted
izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard rog
hvala!bas je super sto sam pitao, posto sam i dalje na poslu, znaci pre 10 nema sanse da izadjem ali nikako.
Posted (edited)

korindjar je zaboravio da ti napomene jednu zanimljivost vezanu za Srbu, kad se udje u kafanu, sa leve strane od ulaza se nalazi sto, i na njemu staklena pepeljara, e nepisano pravilo je da onaj koji prvi put koraca u Srbu, tu pepeljaru mora razbiti, tako da, cim udjes u kafanu, zgrabi tu pepeljaru i zvekni je o zid iza sanka, nemoj da te sram

Edited by Duci Simonovic
Posted (edited)

evo vam josh labudova

Edited by ivy
Posted

Alternativna kulturna organizacija iz Novog Sada, poziva vas na promociju knjige "Partizanke - Žene u Narodnooslobodilačkoj borbi".Na promociji će govoriti:Zoran Petakov - urednik knjigeGordana Stojaković – istrаživačica ženskog pokreta i AFŽPetar Atanacković - AKOZapostavljanje antifašističke tradicije i marginalizovanje Narodnooslobodilačke borbe, kao i nedostatak autentične ženske istoriografije, bili su inspiracija za pokretanje istraživanja koje je rezultiralo knjigom (i DVDom) u kojoj su sabrana iskustva neposrednih učesnica Narodnooslobodilačke borbe.Projekat je ostvaren u saradnji sa Savezom antifašista Srbije , a podržan je od strane Fondacije Roza Luksemburg.Promocija će se održati u četvrtak, 10.februara, u 19h, u Radio Kafeu , Miletićeva 45

post-59-12971954930724.jpg

Posted

Za part two možete intervjuisati babu moje žene, folksdojčerku i partizanku na Sremskom frontu. Samo požurite, ima 90 godina.

Posted

Kris i Susan bolje da su ostale nekih 350km severnije i snimile kakav anal uradak...Jebo ih duh, niko rakiju, rostilj i ribe da nam pofali!

Posted

cuti, bolje oni da su snimili, nego da se posla latila neka pimk, fox ili slicna duhovito zabavna produkcijavreme je da i andrew blake napraviti nesto na tvrdjavi, ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvarice

Posted
ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvarice
zato sam ih i poslao u Lux video