January 26, 201114 yr znate neko dobro mesto za popiti pivce, blizu hotela Prezident ?izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard rog Edited January 26, 201114 yr by korindjar
January 26, 201114 yr izadjes iz hotela, 750m na levu stranu, bife srba. prekoputa jugoalata, a tacno ispred jugoalata je hard roghvala!bas je super sto sam pitao, posto sam i dalje na poslu, znaci pre 10 nema sanse da izadjem ali nikako.
January 27, 201114 yr korindjar je zaboravio da ti napomene jednu zanimljivost vezanu za Srbu, kad se udje u kafanu, sa leve strane od ulaza se nalazi sto, i na njemu staklena pepeljara, e nepisano pravilo je da onaj koji prvi put koraca u Srbu, tu pepeljaru mora razbiti, tako da, cim udjes u kafanu, zgrabi tu pepeljaru i zvekni je o zid iza sanka, nemoj da te sram Edited January 27, 201114 yr by Duci Simonovic
February 8, 201114 yr Alternativna kulturna organizacija iz Novog Sada, poziva vas na promociju knjige "Partizanke - Žene u Narodnooslobodilačkoj borbi".Na promociji će govoriti:Zoran Petakov - urednik knjigeGordana Stojaković – istrаživačica ženskog pokreta i AFŽPetar Atanacković - AKOZapostavljanje antifašističke tradicije i marginalizovanje Narodnooslobodilačke borbe, kao i nedostatak autentične ženske istoriografije, bili su inspiracija za pokretanje istraživanja koje je rezultiralo knjigom (i DVDom) u kojoj su sabrana iskustva neposrednih učesnica Narodnooslobodilačke borbe.Projekat je ostvaren u saradnji sa Savezom antifašista Srbije , a podržan je od strane Fondacije Roza Luksemburg.Promocija će se održati u četvrtak, 10.februara, u 19h, u Radio Kafeu , Miletićeva 45
February 8, 201114 yr Za part two možete intervjuisati babu moje žene, folksdojčerku i partizanku na Sremskom frontu. Samo požurite, ima 90 godina.
February 9, 201114 yr Kris i Susan bolje da su ostale nekih 350km severnije i snimile kakav anal uradak...Jebo ih duh, niko rakiju, rostilj i ribe da nam pofali!
February 9, 201114 yr cuti, bolje oni da su snimili, nego da se posla latila neka pimk, fox ili slicna duhovito zabavna produkcijavreme je da i andrew blake napraviti nesto na tvrdjavi, ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvarice
February 9, 201114 yr ove dve u njegovoj produkciji ne bi bile ni kafe kuvaricezato sam ih i poslao u Lux video