Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Jeste, ali su mi od horor-komedija daleko najomiljeniji tucker i dale.

+1

strava zajebancija

Posted

p2 veceras na cinestar action, preporuka

Posted

p2 veceras na cinestar action, preporuka

Mislim da nije na programu, možda i grešim...

• 2 weeks later...
Posted

Pride and prejudice and zombies

Дефинитивно занимљивији од изворног материјала, али и даље досадан.

Ипак, упркос финансијском краху филма, надам се да ће жанр зомбија у класичним делима опстати, па ћемо моћи да видимо и зомбије у делима Шекспира, Агате Кристи и сл.

• 2 months later...
Posted

The autopsy of jane doe vrlo pristojan hororčić

Posted

Cemetery Man aka Dellamorte Dellamore(1994)

Odlična horor-komedija o ljubavi i smrti.

Film je prepun asocijacija na Dilana Doga, iako priča nije ekranizacija ovog stripa (glavnog junaka tumači Rupert Everett, njegov nemi i zaostali pomoćnik loše dobacuje pištolj, vozi se VW buba, nosi se bela košulja i sako...).

Scenario je adaptacija novele čiji je autor Tiziano Sclavi, tako da je svaka sličnost sa Dilanom itekako namerna.

Ne znam zašto nisam ranije ovo pogledao - čuo sam za film, ali je tek sad nekako došao do mene. Nepravda je konačno ispravljena.

Posted

The autopsy of jane doe vrlo pristojan hororčić

Prvi horor koji sam posle duugo vremena odgledao do kraja.

Zaista solidan i za preporuku!

Posted

Film je prepun asocijacija na Dilana Doga, iako priča nije ekranizacija ovog stripa (glavnog junaka tumači Rupert Everett, njegov nemi i zaostali pomoćnik loše dobacuje pištolj, vozi se VW buba, nosi se bela košulja i sako...).

Scenario je adaptacija novele čiji je autor Tiziano Sclavi, tako da je svaka sličnost sa Dilanom itekako namerna.

Ne znam zašto nisam ranije ovo pogledao - čuo sam za film, ali je tek sad nekako došao do mene. Nepravda je konačno ispravljena.

Kad je Sclavi kreirao Dilan Doga, bazirao je njegov izgled na Rupertu Everetu, tako da ovde nema nikakve slučajnosti...  :)

Posted

meni dilan dog ko neki konstantin za djecu. ko sto je i mr no korto za djecu. :fantom:

Posted

meni dilan dog ko neki konstantin za djecu

Kostjukov?

Posted

Pročitaj sad DD specijal, "Smrt, ljubav, smrt" 

Što se tiče filma, zabavan plus gola Ana Falki 

Posted

Pročitaj sad DD specijal, "Smrt, ljubav, smrt" 

Što se tiče filma, zabavan plus gola Ana Falki 

Epizoda locirana u arhivi cbr/cbz i upravo se čita. Hvala.

Ana je :heart: