Reaktor Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) Tržište je preplavljeno zombi-filmovima sumnjivog kvaliteta, ali ova dva su mi baš legla: The Girl with All the Gifts (2016) Wyrmwood: Road of the Dead (2014) Edited January 31, 2017 by Reaktor
Nikodije Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Jeste, ali su mi od horor-komedija daleko najomiljeniji tucker i dale. +1 strava zajebancija
Jeremija Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 p2 veceras na cinestar action, preporuka Mislim da nije na programu, možda i grešim...
Nikodije Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 backcountry http://www.imdb.com/title/tt2944198/?ref_=fn_al_tt_2 bas dobar, napet i atmosferican animal attack.
Nikodije Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 the visit http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nm_flmg_prd_5 u principu me shyamalan nervira, ali ovo je dobro
vathra Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Pride and prejudice and zombies Дефинитивно занимљивији од изворног материјала, али и даље досадан. Ипак, упркос финансијском краху филма, надам се да ће жанр зомбија у класичним делима опстати, па ћемо моћи да видимо и зомбије у делима Шекспира, Агате Кристи и сл.
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 The autopsy of jane doe vrlo pristojan hororčić
Reaktor Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Cemetery Man aka Dellamorte Dellamore(1994) Odlična horor-komedija o ljubavi i smrti. Film je prepun asocijacija na Dilana Doga, iako priča nije ekranizacija ovog stripa (glavnog junaka tumači Rupert Everett, njegov nemi i zaostali pomoćnik loše dobacuje pištolj, vozi se VW buba, nosi se bela košulja i sako...). Scenario je adaptacija novele čiji je autor Tiziano Sclavi, tako da je svaka sličnost sa Dilanom itekako namerna. Ne znam zašto nisam ranije ovo pogledao - čuo sam za film, ali je tek sad nekako došao do mene. Nepravda je konačno ispravljena.
jorma shparga Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 The autopsy of jane doe vrlo pristojan hororčić Prvi horor koji sam posle duugo vremena odgledao do kraja. Zaista solidan i za preporuku!
Jeremija Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Cemetery Man aka Dellamorte Dellamore(1994) Odlična horor-komedija o ljubavi i smrti. Film je prepun asocijacija na Dilana Doga, iako priča nije ekranizacija ovog stripa (glavnog junaka tumači Rupert Everett, njegov nemi i zaostali pomoćnik loše dobacuje pištolj, vozi se VW buba, nosi se bela košulja i sako...). Scenario je adaptacija novele čiji je autor Tiziano Sclavi, tako da je svaka sličnost sa Dilanom itekako namerna. Ne znam zašto nisam ranije ovo pogledao - čuo sam za film, ali je tek sad nekako došao do mene. Nepravda je konačno ispravljena. Kad je Sclavi kreirao Dilan Doga, bazirao je njegov izgled na Rupertu Everetu, tako da ovde nema nikakve slučajnosti... :)
ToniAdams Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 meni dilan dog ko neki konstantin za djecu. ko sto je i mr no korto za djecu.
Reaktor Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 meni dilan dog ko neki konstantin za djecu Kostjukov?
copkillah Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Cemetery Man aka Dellamorte Dellamore(1994) Odlična horor-komedija o ljubavi i smrti. Film je prepun asocijacija na Dilana Doga, iako priča nije ekranizacija ovog stripa (glavnog junaka tumači Rupert Everett, njegov nemi i zaostali pomoćnik loše dobacuje pištolj, vozi se VW buba, nosi se bela košulja i sako...). Scenario je adaptacija novele čiji je autor Tiziano Sclavi, tako da je svaka sličnost sa Dilanom itekako namerna. Ne znam zašto nisam ranije ovo pogledao - čuo sam za film, ali je tek sad nekako došao do mene. Nepravda je konačno ispravljena. Pročitaj sad DD specijal, "Smrt, ljubav, smrt" Što se tiče filma, zabavan plus gola Ana Falki
Reaktor Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Pročitaj sad DD specijal, "Smrt, ljubav, smrt" Što se tiče filma, zabavan plus gola Ana Falki Epizoda locirana u arhivi cbr/cbz i upravo se čita. Hvala. Ana je
Recommended Posts