Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Jesi možda gledao onaj novi Blair Witch, valja li šta?

Posted (edited)

ne, gledao sam samo prvi, i to je bilo to, ova kasnija silovanja 1 dobre ideje necu da gledam.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

Ovaj novi je bio dosta hajpovan pre izlaska, ali vidim sad da je samo 5.1 na IMDB-u, verovatno neću gledati n ija, osim ako baš ne naidje na tv-u. Generalno nisam fan found footage žanra.

Edited by Jeremija
Posted

moze da se odgleda, ali to je, kako da objasnim, negde na nivou gledanja prvog dela ponovo. pa ako mozes da se primas na iste fazone...

Posted

Ta prva veštica nešto najgore što sam u životu gledao

Posted

Ta prva veštica nešto najgore što sam u životu gledao

+1

Posted (edited)

u, jbt, najgore ikada... bio je zanimljiv film kada se pojavio, a onih poslednjih minut, dva, su opredmećenje horor žanra

Edited by boshoku
Posted

Meni je film bio OK, ali samo OK, totalno izvikan čak i onda. A sam žanr je totalna budalaština, razmišljam se ima li i jedan stvarno dobar found footage horror.

Posted

Ima. Leslie vernon, rec, lake mungo, trollhunter...

Posted

Pogledaću ih, mada npr (re:REC), nisam ljubitelj zombie filmova, štaviše, kako starim, čak i klasici poput Romerovog Night of the Living Dead počinju da me smaraju.

Čim vidim da se u filmu radi o vampirima/vukodlacima/zombijima jako teško/na silu gledam.

Posted (edited)

Ja generalno horore dosta slabije gledam u poslednje vreme, ali dok sam bio u fazi gledao sam i dosta found footagea jer je takva bila ponuda...pa čisto da ponudim svoja 2c

Inače ja više volim trashy horore i horor-komedije od "ozbiljnih" žanrovskih stvari, pa i imaj i to na umu ako se upustiš u gledanje. Leslie vernon i trollhunter su recimo pre svega zajebancije, ali super.

edit - inače spominjani hush mi je bezveze, ali već sam pisao ranije o tome....don't breathe daleko bolji, mada nije baš za ovaj topik.

Edited by Ruxin
Posted

Da li ti se svideo Zombieland? Sasvim OK film, po mom mišljenju.

Posted

Jeste, ali su mi od horor-komedija daleko najomiljeniji tucker i dale.

Posted

Da, taj je bio dobar... gledao sam ga negde pre 6 godina kad sam prvi put uzeo HBO HD. Čudo jedno da je pukao na box officeu, takvi filmovi uglavnom solidno prolaze, a ovaj je još bio i kvalitetan.