Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Umalo propustio 10 Cloverfield Lane jer HBO nije našao za shodno da ga jednom izreklamira pre prikazivanja. Inače, na istom kanalu trenutno ide originalni Poltergeist, pa ko nije gledao... :fantom:

Posted

Pulpy road movie horror omnibus :jerry: Sasvim dobar.

Uuuu, gleda mi se ovo. :-)
Posted

Ja gledo sinoć. Šalio se vini da je dobar.

Posted

To each his own, meni sasvim prijalo. Format savršen, ne mora ništa da se objašnjava, likovi se smenjuju kao na traci...

• 1 month later...
Posted

jbt, zasto ise zombi filmovi nemaju "zombi" ili "... of the (living) dead" u naslovu? ovaj zamalo da propustim.

Posted

jbt, zasto ise zombi filmovi nemaju "zombi" ili "... of the (living) dead" u naslovu? ovaj zamalo da propustim.

+1, ja mislio neka drama o nadarenim detetu ili tako neko sranje...

Solidan film, lepih 2 sata, sa, na žalost, od početka očekivanim ishodom... Mogao je bar neki twist da bude na kraju...

Posted (edited)

Umalo propustio 10 Cloverfield Lane jer HBO nije našao za shodno da ga jednom izreklamira pre prikazivanja. Inače, na istom kanalu trenutno ide originalni Poltergeist, pa ko nije gledao... :fantom:

a veceras u 23:20 na cinemax 2 vrlo zajeban filmcic goodnight mommy, eto da ne bude da nisi obavesten  :fantom:

vau, a na cinemax 1 u 23:40 starry eyes, skoro jos bolji film od ovoga.

Edited by Nikodije
Posted

a veceras u 23:20 na cinemax 2 vrlo zajeban filmcic goodnight mommy, eto da ne bude da nisi obavesten  :fantom:

vau, a na cinemax 1 u 23:40 starry eyes, skoro jos bolji film od ovoga.

Dobar je film, već sam ga pomenuo pre par meseci - http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18015&p=3710086

Jeremija

Posted 02 November 2016 - 19:23:25

Gledao sam prošlog vikenda na jednom od HD Cinemaxa - http://www.cinemax.r...im-vidim_-81956

Film je dosta sličan Babadooku, ne po tematici, već po tom nekom toku radnje koji se u ovom slučaju naglo promeni, i postane nešto sasvim drugo (što su i autori Babadooka trebali da urade - po mom mišljenju).

Više od ovoga ne mogu da kažem a da ne pokvarim nekom potencijalno gledanje.

Što se tiče Starry Eyes, nešto mi se nije dojmio, ali ukusi se razlikuju.

Posted

odlicna su oba ovaj drugi je verovatno najkrvaviji film koji sam gledao u karijeri™

Posted

E, pa onda mora da se gleda. Inače, non stop ide reklama za njega na Cinestar Premiere kanalima (izmedju filmova).