Pokojni Ruxin Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 (edited) Jbte, american mary! Ja sam to totalno potisnuo a nema 2-3 nedelje kako sam gledao. Da ga nisi spomenuo apsolutno mi više nikad u životu ne bi pao na pamet. Zašto sam uopšte i uzeo da gledam, da ga jebem ako znam...Mama je ok...ish. S tim da kraj jeste teško sranje. Bolji mi je mnogo Sinister, kad već pričamo o pametnim stvarima snimljenim u žanru.Trenutno sve nade polažem u ilajdžinog manijaka, ali teško da ću sad stići da ga odgledam u sledeća 2-3 dana i pored vel'ke želje... :( Edited April 30, 2013 by bob loblaw
Nevernik Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ovo i nije bilo toliko lose. Za slasher remake zanr.Ima neki creepy sleazy feeling.Muzika i POV kamera su plus ali je Elijah Wood kao pomahnitali serijski ubica teski fail.
Nikodije Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Excisionhttp://www.imdb.com/title/tt1984153/?ref_=fn_al_tt_1Dobar mali indi hororčić o suburbia porodici i ćerki koja ima neobične ambicije u tipičnom okruženju.
Miralem Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 the rite: film se drzi do negde kraja, i onda ga smandrljavaju u idiotski asamoeksplikativni hepiend. ko da su ostali bez para i kraj snimili na prvu loptu.
Pokojni Ruxin Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 (edited) Jel gledao neko the battery? Čuo sam lepe stvari, ali da se ne patim ja prvi u slučaju da su kritike dobre samo zato što je film koštao malo više od polovnog punta.... Edited June 29, 2013 by bob loblaw
Hippie Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 jedva cekam vikend http://www.youtube.com/watch?v=k10ETZ41q5o hmm, dobar... a bas sam se naostrila da kazem odlican....... bar nema dosadnog holivuckog humora... a i Lili Taylor je bila prilicno ubedljivo zaposednuta
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Bacio pre neko veče double feature V/H/S+V/H/S 2.Ništa posebno, ali ima svojih trenutaka. Dvojka bolja, ako ništa onda zbog toga što je onaj indonežanski velšanin što je snimio the raid neviđeni manijak koji je ownovao koncept lagano. :Hail:Inače mi se generalno sviđa ideja i nastaviću da pratim...ako oni nastave da snimaju.
bradilko Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) meni ovi horor filmovi danas dosada ziva.po koji sekund i to je to.al magla,noc vestica first.zbog elijena first nisam prao kosu jednu zimu.i sad bi pobego bez borbe Edited July 28, 2013 by bradilko
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) Izađe jedan solidan u 3 godine...mada otkad je prošao onaj bum evropskog horora pre par godina uglavnom sranje.Strašnost mi inače i nije neki odraz kvaliteta, ali me onaj proketi tajlandski shutter jeste morio dobrih par meseci..Edit - doduše nije ni da ja nisam generalno 'čka kad su ti azijati u pitanju...ne leže mom senzibilitetu. :( Edited July 28, 2013 by bob loblaw
Hippie Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Izađe jedan solidan u 3 godine...ako i to..... pre neki dan sam silom prilika vidla treiler za Keri fejk... jadno, tuznoa vidim i Rozmarinu bebu fejkuju :isuse:dabogda im holivucke kamere u paklu gorele sto diraju svete horor filmove...... a i druge
copkillah Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 uzmite u obzir i da ste oguglali na "strah", ja ne pamtim da me je nešto ozbiljno uplašilo ili dotaklo, možda najviše Eden Lake, ali to zato što je to vrlo realni horor. Kada kažem "ne pamtim", mislim u poslednjih godinu-dve, pa i tri.
ordi Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 zar eden lake potpada pod horor?nista tu mene nije zaplasilo, osim sto je izuzetno gadan, narocito scena odsecanja jezika.
I*m with the pilots Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 uzmite u obzir i da ste oguglali na "strah", ja ne pamtim da me je nešto ozbiljno uplašilo ili dotaklo, možda najviše Eden Lake, ali to zato što je to vrlo realni horor. Kada kažem "ne pamtim", mislim u poslednjih godinu-dve, pa i tri.I kod mene je manje-vise tako, slazem se i za Eden Lake.Zato vise gledam starije uradke, pogotovo italijane, zbog estetike i muzike makar.
Turnbull Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Meni je Martyrs bez premca u poslednjih par godina.Mada mi je i prvi REC bio izuzetno jeziv na onom, tzv, visceralnom nivou. Baš je fizički mučan za gledanje u par momenata, posebno pred kraj kad su u onoj sobici. Morao sam u par navrata da zaustavim film, da odem po čašu vode ili već nešto, toliko je bilo aprijatno.
Turnbull Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 E da, Sinister je isto vrlo jeziv i uspeo horor, negde do pred kraj kad ispada generic i bez veze. Ali prva polovina filma je izvrsna.
Recommended Posts