May 24, 201014 yr Jel odgledao neko do sad tog novog krugera, da nam i zvanično potvrdi da je sranje?filmcina!
May 24, 201014 yr Ozbiljno ili zajebavaš? Mislim, voleo bih ja, pošto ga svakako planiram odgledati, ali ga nešto vazda popljuvaše...
May 25, 201014 yr I to što kažeš...Ovi mangupi mi baciše kosku (čitam ih povremeno, nisu loši), pa sam se potajno nad'o da će neko da iskoči i da kaže kako je ipak iznenadjujuće neloš....ali slim chance :( Edited May 25, 201014 yr by stamcha
May 25, 201014 yr Survival of the dead!Dobar. Romero se vraca "dubljim smislovima"...Fino!Nisam gledo ni taj ni prethodni, jesu li zombiji uvrstili M16 i Steyr AUG u svoje standardno naoruzanje ili se i dalje drze dobrih starih zuba i loseg zadaha ?Kako su se propametnili u Land of the Dead za ocekivati je da ako vec nije do sada,Romero onda organizuje da u nekom od narednih nastavaka izazovu Kasparova u sahu
May 26, 201014 yr Ovde evoluiraju na drugi nacin i, pod utjecajem ljudi sa hriscanske desnice, razmatraju izmenu jelovnika.
June 12, 201014 yr odlican! pomislila sam da je prilicno razocaravajuch sudechi po prvoj trechini filma.. zapravo me razneo rasplet i dinamika!! smatrajte me teskim weirdo-m, al mi je scena sexa Dren i Clive bila
June 12, 201014 yr ja sam film najvise iscekivala zbog Guillermo del Toro-a, ovaj covek ne mozh da omane..... i zbog Brody-jana kraju misim da me najvise odusevila Delphine Chanéac;
June 12, 201014 yr slazem se za del tora, al kakve ima on ima veze sa ovim filmom?sad gledam imdb i nema ga nidje potpisanog
June 12, 201014 yr klikni pod Writers (WGA):..... See more.... Produced by............ Guillermo del Toro