precog Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jel odgledao neko do sad tog novog krugera, da nam i zvanično potvrdi da je sranje?filmcina!
Pokojni Ruxin Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ozbiljno ili zajebavaš? Mislim, voleo bih ja, pošto ga svakako planiram odgledati, ali ga nešto vazda popljuvaše...
Pokojni Ruxin Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 (edited) I to što kažeš...Ovi mangupi mi baciše kosku (čitam ih povremeno, nisu loši), pa sam se potajno nad'o da će neko da iskoči i da kaže kako je ipak iznenadjujuće neloš....ali slim chance :( Edited May 25, 2010 by stamcha
Mp40 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Survival of the dead!Dobar. Romero se vraca "dubljim smislovima"...Fino!
BOOGIEMAN Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Survival of the dead!Dobar. Romero se vraca "dubljim smislovima"...Fino!Nisam gledo ni taj ni prethodni, jesu li zombiji uvrstili M16 i Steyr AUG u svoje standardno naoruzanje ili se i dalje drze dobrih starih zuba i loseg zadaha ?Kako su se propametnili u Land of the Dead za ocekivati je da ako vec nije do sada,Romero onda organizuje da u nekom od narednih nastavaka izazovu Kasparova u sahu
Mp40 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ovde evoluiraju na drugi nacin i, pod utjecajem ljudi sa hriscanske desnice, razmatraju izmenu jelovnika.
BOOGIEMAN Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zombiji vegetarijanci ! Romero novim konceptom opet pomera granice zannra
Hippie Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 odlican! pomislila sam da je prilicno razocaravajuch sudechi po prvoj trechini filma.. zapravo me razneo rasplet i dinamika!! smatrajte me teskim weirdo-m, al mi je scena sexa Dren i Clive bila
Hippie Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ja sam film najvise iscekivala zbog Guillermo del Toro-a, ovaj covek ne mozh da omane..... i zbog Brody-jana kraju misim da me najvise odusevila Delphine Chanéac;
ToniAdams Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 slazem se za del tora, al kakve ima on ima veze sa ovim filmom?sad gledam imdb i nema ga nidje potpisanog
Hippie Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 klikni pod Writers (WGA):..... See more.... Produced by............ Guillermo del Toro
Recommended Posts