Jump to content

HOROR filmovi

Featured Replies

gledajte midsommar :fantom:

E, bio je Midsommar ali me je mrzelo da gledam, davali su na Cinestar Premiere prošle subote, valjda horor veče - ciklus filmova istog autora.

Ako je kao Hereditary, mora da je sjajan... :D

zapravo je heridariti mnogo bolji i doslednjiji film. bez sale.

gledajte vikermena :fantom:

vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno

Odličan je matori, tamo je bio antagonista, ovde protagonista. Dvojka ne deluje kao horror, već više kao home invasion movie (što je, ruku na srce, i prvi deo bio), ali nema veze...

1 hour ago, Nikodije said:

vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno

Snimljen proslog leta u belome gradu

• 2 weeks later...

Pre neki dan (posle dugo vremena) ponovo odgledao Take Shelter.

Michael Shannon je sjajan glumac.

• 3 weeks later...

blood red sky

bal vampira u avionu. prilicno sumanut plot, ali nema veze, ima dovoljno ludila i krvi u drugom delu, tako da moze da prodje.

• 4 weeks later...

Demonski loš film Blomkampa.

Da, video sam recenzije, možda bi Blomkamp ipak mogao da počne da pušta druge da rade na scenarijima za njegove filmove. Iako mi se recimo Chappie svideo, a i Elysium nije bio toliko loš, jedini stvarno koherentan film mu je bio D9, gde ga je Peter Jackson držao pod kontrolom...

• 2 weeks later...

Upravo odgledao  The Rental -  https://www.imdb.com/title/tt10003008/

Vidim da ima 75% na Rotten Tomatoes, pa da upozorim na vreme, gluplji i dosadnij film davno nisam gledo, a nije da nije bilo konkurencije, pogotovo u ovom žanru...

Nije ni bilo realno da Don't breathe 2 bude na nivou prvog dela koji je odličan ali ovo je baš glupost. Moca kaže da je snimano u Bg ali od Bg-a se ne vidi ništa pošto se sva radnja odvija u podrumima.

biće oduševljen onaj koji prepozna svoj bicikl u kadru :fantom: