June 26, 20213 yr E, bio je Midsommar ali me je mrzelo da gledam, davali su na Cinestar Premiere prošle subote, valjda horor veče - ciklus filmova istog autora. Ako je kao Hereditary, mora da je sjajan...
July 1, 20213 yr vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno
July 1, 20213 yr Odličan je matori, tamo je bio antagonista, ovde protagonista. Dvojka ne deluje kao horror, već više kao home invasion movie (što je, ruku na srce, i prvi deo bio), ali nema veze...
July 1, 20213 yr 1 hour ago, Nikodije said: vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno Snimljen proslog leta u belome gradu
July 12, 20213 yr Pre neki dan (posle dugo vremena) ponovo odgledao Take Shelter. Michael Shannon je sjajan glumac.
July 28, 20213 yr blood red sky bal vampira u avionu. prilicno sumanut plot, ali nema veze, ima dovoljno ludila i krvi u drugom delu, tako da moze da prodje.
August 25, 20213 yr Da, video sam recenzije, možda bi Blomkamp ipak mogao da počne da pušta druge da rade na scenarijima za njegove filmove. Iako mi se recimo Chappie svideo, a i Elysium nije bio toliko loš, jedini stvarno koherentan film mu je bio D9, gde ga je Peter Jackson držao pod kontrolom...
September 4, 20213 yr Upravo odgledao The Rental - https://www.imdb.com/title/tt10003008/ Vidim da ima 75% na Rotten Tomatoes, pa da upozorim na vreme, gluplji i dosadnij film davno nisam gledo, a nije da nije bilo konkurencije, pogotovo u ovom žanru...
September 5, 20213 yr Nije ni bilo realno da Don't breathe 2 bude na nivou prvog dela koji je odličan ali ovo je baš glupost. Moca kaže da je snimano u Bg ali od Bg-a se ne vidi ništa pošto se sva radnja odvija u podrumima.