Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

E, bio je Midsommar ali me je mrzelo da gledam, davali su na Cinestar Premiere prošle subote, valjda horor veče - ciklus filmova istog autora.

Ako je kao Hereditary, mora da je sjajan... :D

Posted

zapravo je heridariti mnogo bolji i doslednjiji film. bez sale.

gledajte vikermena :fantom:

Posted

vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno

Posted

Odličan je matori, tamo je bio antagonista, ovde protagonista. Dvojka ne deluje kao horror, već više kao home invasion movie (što je, ruku na srce, i prvi deo bio), ali nema veze...

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

vau, ladno ima i drugi deo, nisam znao. prvi don't breathe je bomba. ko nije gledao - obavezno

Snimljen proslog leta u belome gradu

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

Pre neki dan (posle dugo vremena) ponovo odgledao Take Shelter.

Michael Shannon je sjajan glumac.

• 3 weeks later...
Posted

blood red sky

bal vampira u avionu. prilicno sumanut plot, ali nema veze, ima dovoljno ludila i krvi u drugom delu, tako da moze da prodje.

• 4 weeks later...
Posted

Da, video sam recenzije, možda bi Blomkamp ipak mogao da počne da pušta druge da rade na scenarijima za njegove filmove. Iako mi se recimo Chappie svideo, a i Elysium nije bio toliko loš, jedini stvarno koherentan film mu je bio D9, gde ga je Peter Jackson držao pod kontrolom...

• 2 weeks later...
Posted

Upravo odgledao  The Rental -  https://www.imdb.com/title/tt10003008/

Vidim da ima 75% na Rotten Tomatoes, pa da upozorim na vreme, gluplji i dosadnij film davno nisam gledo, a nije da nije bilo konkurencije, pogotovo u ovom žanru...

Posted

Nije ni bilo realno da Don't breathe 2 bude na nivou prvog dela koji je odličan ali ovo je baš glupost. Moca kaže da je snimano u Bg ali od Bg-a se ne vidi ništa pošto se sva radnja odvija u podrumima.

• Haha 1
Posted

biće oduševljen onaj koji prepozna svoj bicikl u kadru :fantom: