August 29, 2025Aug 29 26 minutes ago, napadaj said:Pijem osmi uzastopni JelenVerujem da me sutra ujutru čeka neko transcedentalno iskustvoŠta je uzrokovalo taj samoubilački nagon?
August 29, 2025Aug 29 33 minutes ago, napadaj said:Pijem osmi uzastopni JelenVerujem da me sutra ujutru čeka neko transcedentalno iskustvoNe brini ako ne budes posle hodao po vodi sve ok.Ne zaboravi Brufen ujutro
August 29, 2025Aug 29 Ako je istina da se na Ćaci beer festu nalivaju Banjaluckim ja to pivo..... molim za potvrdu ili demant. Hvala
August 30, 2025Aug 30 10 hours ago, Frank Pembleton said:Šta je uzrokovalo taj samoubilački nagon?Ponuda piva na metal festivalu u Srbobranu 😃Na kraju 9 x 0.5l, jutros mi je trebalo sat i po da podignem kapke.
August 30, 2025Aug 30 Krenuo po Munchener Hell, eventualno neko slicno "svetlo" , zavrsio saSnizenje je snizenje (moze da prodje)
September 13, 2025Sep 13 Stigla jesen hvala Bogu.U radnje stiglo pivo.Aventinus,Ayinger Celebrator,Marzen od Ayingera.
September 14, 2025Sep 14 u poslednje vreme samo domace pivo™ iz kupatila ili garaze (gde mi zena dozvoli da pravim)veoma zajebano, missim kuvanje 5 gallona jos nekako ali fermentovanje na 80F+ lokalna klima dve nedelje pa mu ga dodajes ice cubes ovo kante da ga cuvas na 68Flepo za oci kad vidis mehure i braun bojunekad ima ukus penicilina, nekad ice tea, ali nekad je jebote ono - pa zar pivo moze biti ovako dobro!
September 14, 2025Sep 14 3 hours ago, Bud Stonebraker said:u poslednje vreme samo domace pivo™ iz kupatila ili garaze (gde mi zena dozvoli da pravim)veoma zajebano, missim kuvanje 5 gallona jos nekako ali fermentovanje na 80F+ lokalna klima dve nedelje pa mu ga dodajes ice cubes ovo kante da ga cuvas na 68Flepo za oci kad vidis mehure i braun bojunekad ima ukus penicilina, nekad ice tea, ali nekad je jebote ono - pa zar pivo moze biti ovako dobro!Mene bi zena spalila da krenem sa tim sportom,a nije da nemam zelju plus je Norveska za to Meka i Medina.
September 14, 2025Sep 14 ^pa da, norveski kveik je zakon™kako samo radi na visokim temperaturama a brzo za 3 dana, neverovatno!kuvaj kad ti zena nije kod kuce, pretocis u kantu a kantu dobro sakrijes
October 10, 2025Oct 10 U NL pijem quadrupel, najcesce La Trappe quadrupel (slede Gulden Draak, Tripel Karmeliet i Delirium Tremens).Trenutno sam u US i u nedostatku quadrupela, u Whole Foods nabasam na Trippel od New Belgium Brewing iz Colorada - odlicno pivo!