Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Козел је остао једно од ретких увозних пива, све живо се пуни Апатин / Челарево

Читам јуче на лименци Карлсберга, пуни се у Челареву и извози у типа Босну, Мађарску, Албанију и Италију тако нешто

• Replies 6.5k
  • Views 568k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bavaria.

Piše Apatin, ali vidi se da je bolje.

Efes Draft je super, čak se i moj ćale oduševio. Inače je pobornik teze da je samo Jelen pravo pivo, jer ga pije već 30+ godina, ali mu se Efes baš sviđa.

Valjevsko najbolje, naravno.

24 minutes ago, Tsai said:

samo kozel bajo i mirna backa fantom

Kozel je top, ali Pilsner ipak stepenik iznad. Možda je subjektivno jer sam Pilsner pio točeni u pabovima, a Kozel ne.

edit: kad kažem Pilsner mislim na Plzensko.

Edited by bios

jeste, Pilsner je najjaci. komentarisao sam samo ovu listu

Ah, ok. Ja se još sećam kad sam bio sa ženom u Pragu one radosti kad izlazimo iz paba, jer znam da idemo u sledeći hihi

a sva lidlova piva sto idu u zeleno.

dobar vic

Ako već nisi, probaj rezano dva kozla - u svetlo tamni. Taman da osenči, a ne presladi.

Image ljudi Pauliner ,hes malo skuplji ali njihov Dunkel Weiss sutira u dupe sve sto ima od craft i ostalih piva po Srbiji.Osim tocenih nefiltriranih gde ima po kafanama

Možda od craft piva po prodavnicama robe široke potrošnje, ali nema šanse da je bolje od piva koje se prodaju po specijalizovanim pivskim radnjama i barovima.

12 hours ago, ultra plasticni said:

a sva lidlova piva sto idu u zeleno.

dobar vic

Perlenbacher je kršteni industrijski pilsner, kupujem bez zadrške. Festbier je isto super, sve piva posle kojih ujutru ustajem normalan i bez nuspojava.

Veći mi je pozitivni zbun banjalučka pivara. Probao sam doduše samo Nektar - tja, onako.

Edip: Kako je Bitburgeru zemlja porekla Češka?

Edited by zorglub

Efes one "bombice" su odlične...

Paulaner Salvator kad god vidim uzimam. Sada sve češće u kafanama sve redje u prodavnicama....

paulaner je naravno sjajno pivo koje uopste ne moze u istu recenicu sa bilo kojim pivom sa spiska. kao i ona belgijska sto ima po maxiju.

a za piva iz lidla, to je sve jedno nepojmljivo smece u rangu sa nasim jelenom, ne znam kako neko moze to uopste da pije. muka mi i kad ih vidim samo.

hit je valjevsko koje nema ni hmelj.

sve u svemu scena je daleko gora nego pre 20-ak godina, kada je maksimalan uvoz iz slovenije komplet zlatorog&union, od domacih jagodinac, pancester, pa cak i vrsac i pamtim te male bombice sabacka pivara, plus, tada je u prodaji bio i vajfert i gomila drugih piva zajecarske pivare

7 minutes ago, ultra plasticni said:

a za piva iz lidla, to je sve jedno nepojmljivo smece u rangu sa nasim jelenom

Osim što nije, ali ok, kao.

51 minutes ago, napadaj said:

Možda od craft piva po prodavnicama robe široke potrošnje, ali nema šanse da je bolje od piva koje se prodaju po specijalizovanim pivskim radnjama i barovima.

Kojih?Kabinet?