March 15Mar 15 Placen danak nenosenju naocara. Kupljeno u Lidlu u Pancevu za 299 dinara i tek kuci procitah deklaraciju. Za preskociti
March 15Mar 15 Ona kopija rum kasata je baš loša, da znaš. :D Brašnjavo, ostavlja čudnjikav aftertejst i kao neki fil na zubima i jeziku...bolji je original.
March 15Mar 15 1 hour ago, Klara said:Ona kopija rum kasata je baš loša, da znaš. :DBrašnjavo, ostavlja čudnjikav aftertejst i kao neki fil na zubima i jeziku...bolji je original.Ali daj sta das kada u nedoba bauljas ka frizideru, zar ne? :)
April 29Apr 29 38 minutes ago, napadaj said:Ali ovi Rusi koji piju pivo u kojem ima i soka od paradajza...Ne znam za Ruse, ali vidim nisi čuo za micheladu? Pivski koktel popularan u Meksiku. Pored piva ide sok od limete, nakakav čili miks začina i clamato. Clamato je sok od paradajza + supa od školjki Probao, ne đasvi mi se. Od tropskih koktela se držim mohita, moscow mule, eventualno margarita.
Sunday at 06:092 days Valjevsko propalo. Čuo sam pre dve nedelje da ima novog tehnologa, a sinoć pio i nije više to taj ukus - fale gorčina i aroma blago zagorele karamele.Jako je pitko je, doduše, ko neki lagani pilsner, ali uopšte ne može da se prepozna da se radi o Valjevskom pivu.
Sunday at 06:162 days 6 minutes ago, napadaj said:Valjevsko propalo. Čuo sam pre dve nedelje da ima novog tehnologa, a sinoć pio i nije više to taj ukus - fale gorčina i aroma blago zagorele karamele.Jako je pitko je, doduše, ko neki lagani pilsner, ali uopšte ne može da se prepozna da se radi o Valjevskom pivu.Probaj Banjalučko za gorčinu, meni nije leglo ali jeste gorče. Nektar, pak, blag, pitak, kad je hladan kao zmija ide jako jako fino.