August 11, 2025Aug 11 1 minute ago, askeladden said:Kojih?Kabinet?Ma kakvi. Evo probaj Crow piva, recimo, pa ćeš videti šta je kvalitet. Meni je to omiljena domaća pivara, pa je zato pominjem pre svih ostalih, ali prodaje se i mnoooogo drugih kvalitetnih piva. Primera radi, u Balkanskoj postoji specijalizovana prodavnica piva koju su Rusi preuzeli, a u kojoj je izbor fantastičan, samo što su i cene masne.
August 11, 2025Aug 11 3 minutes ago, napadaj said:Ma kakvi. Evo probaj Crow piva, recimo, pa ćeš videti šta je kvalitet. Meni je to omiljena domaća pivara, pa je zato pominjem pre svih ostalih, ali prodaje se i mnoooogo drugih kvalitetnih piva. Primera radi, u Balkanskoj postoji specijalizovana prodavnica piva koju su Rusi preuzeli, a u kojoj je izbor fantastičan, samo što su i cene masne.Ok IS me zainteresovao ali ostalo IPA ne.Obavezujem se da probam lager i Imperial.Piva ima sa cenama suvi brezobrazluk.Ovde Imas Imperiala Americkih skupljih od burbona.Samo bi rekao da imambutisak da podcenjujes Nemce sto se tice piva. Edited August 11, 2025Aug 11 by askeladden
August 11, 2025Aug 11 7 minutes ago, askeladden said:Ok IS me zainteresovao ali ostalo IPA ne.Obavezujem se da probam lager i Imperial.Piva ima sa cenama suvi brezobrazluk.Ovde Imas Imperiala Americkih skupljih od burbona.Samo bi rekao da imambutisak da podcenjujes Nemce sto se tice piva.Ma jok, volim dobre nemačke pivare. Paulaner je super od onoga što može da se kupi u Maxiju i sličnim radnjama, ali ima značajno boljih nemačkih piva.
August 11, 2025Aug 11 Just now, napadaj said:Ma jok, volim dobre nemačke pivare. Paulaner je super od onoga što može da se kupi u Maxiju i sličnim radnjama, ali ima značajno boljih nemačkih piva.Ima naravno kacio sam neke favorite.Ali mi je za tu po Srbiji postalo skoro pa jedino.Ako nema toceno iz pivare.Samo Dunkel Weiss im je skoro p egzotika da je redovno dostupno u prodavnici kad je taj stil piva realno retta zverka .
August 11, 2025Aug 11 Cimaj za preporuke barova i prodavnica kad dođeš sledeći put, iznenadićeš se :)
August 11, 2025Aug 11 31 minutes ago, napadaj said:Cimaj za preporuke barova i prodavnica kad dođeš sledeći put, iznenadićeš se :)Problem je slab pristup BG.Nis od vecih gradova
August 19, 2025Aug 19 Popio sam samo jedno i odmah za njim Jagodinsko, pa ne mogu da budem siguran, ali bilo je baš dobro i nabaviću još pod hitno.
August 19, 2025Aug 19 La Trappe QuadrupelStari, dobri Gulden Draak 9000 QuadrupleKad nema ova dva, moze neki dunkelweizen
August 19, 2025Aug 19 14 minutes ago, destiny said:La Trappe QuadrupelStari, dobri Gulden Draak 9000 QuadrupleKad nema ova dva, moze neki dunkelweizenNaivan si ti...Samo što ta piva ovde u BG ujedaju sa cenom...
August 29, 2025Aug 29 Pijem osmi uzastopni JelenVerujem da me sutra ujutru čeka neko transcedentalno iskustvo