Peter Fan Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 On 2. 10. 2023. at 16:38, zorglub said: Mrzim te Ea, ali mi je glava u torbi. Mozda bi trebo zamolit noskica da intervenise u DKPR da odloze to jos 5 dana: 2
askeladden Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 https://www.drinkspy.co.nz/Product/5906?name=spaten-munchen-lager-500ml pravo dobro pivo ..Gazirano ,osvezavajuce sa blagim prijatnim kiselinama kao belo vino/cider Pivo kakva nasa nisu a trebalo bi da budu.Uz grilovanu piletinu i bareno povrce posetu rendanim parmezanom odlicno. 1
Peter Fan Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) Da zavrsim japansko "sveto" Asahi - Kirin - Sapporo trojstvo. Ovdje sam bio u drustvu, pa su flase politarske (ili cak mozda 600 ml, nisam zagledao) gdje je drustvo jedno drugim toci pice u male (oko 100 ml) case kao znak postovanja. Nikad ne sipas sam, vec cekas da ti neko naspe, i onda ti njima, pa dok ne podadaju na pod. Edited October 13, 2023 by Peter Fan
bios Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) @Peter Fan Opet se poklopio da postujes live feed iz Japana, dok pijem Sapporo na drugom kontinentu Ima ga trenutno u Made in Vietnam varijanti u lokalnoj prodavnici, pa trosim dok ima, iako cena nije bas popularna - $4.49 za 22oz limenku Edited October 13, 2023 by bios 1
askeladden Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 jedno od boljih piva koje sam probao.Tamno ali bez prejakih aroma kafe i sirupasto slatko kao sto Bozicna piva ili neki bock mogu da budu ,a u isto vreme su prisutni ukusi tamnog hleba,suvog voca.Tamni lager koji jos uvek ima osvezavajuci ukus piva i moze uvek da se pije . 1
askeladden Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Kupljeno u Rodi.Do sada najbolje pivo koje sam probao u Srbiji.
Eleniko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 jel svetlo mislim oba su dobra ali ljudi paulaner povezuju sa pšeničnim weisbier ja sam u aromi uzeo ceo raf erdingera pšeničnog po 119 rsd, 14 konzervi. prestao sam da cirkam lozu i vino, sad mi je pivo dovoljno.
askeladden Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 51 minutes ago, Eleniko said: jel svetlo mislim oba su dobra ali ljudi paulaner povezuju sa pšeničnim weisbier ja sam u aromi uzeo ceo raf erdingera pšeničnog po 119 rsd, 14 konzervi. prestao sam da cirkam lozu i vino, sad mi je pivo dovoljno. Svetlo,u sustini to je Martovsko pivo ali ovo vise vuce bojom na svetlo a manje na Bayer tip koji je Amber boje.Ukusom je i intenzivnije. 1
Eleniko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 martovsko, marzen? ako je to, meni je austrijski gosser neprikosnoven marzen 1
askeladden Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 10 minutes ago, Eleniko said: martovsko, marzen? ako je to, meni je austrijski gosser neprikosnoven marzen Pa da.Marzen moze biti od te boje Pa skoro do Dunkel
askeladden Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 37 minutes ago, Eleniko said: martovsko, marzen? ako je to, meni je austrijski gosser neprikosnoven marzen Ova dva bi trebalo da su prve violine.Nisam probao,ali Augustiner Hell je Boze sacuvaj.
igoraki Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 odlično, fin pun ukus i dosta vuče na kafu 1
askeladden Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Tamni Kozel u 0,33 flasici.Mirise na kvas na prvi mah ali ukus piva,Generalno dobro pivo,ne mnogo kafa tonova,vise malt i voce.E sad Kilikia Jernensko tamno pivo.Prvih 30 sekundi mislis da je kvas,slatkasto,suvo grozdje,Srecom dovoljno gaziranoi.Tek malo stigne gorcina.Mada prijalo uz zacinjen paprikas od jagnjetine realno i moglo bi se piti na kolicinu.
Recommended Posts