Frank Pembleton Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 ako si se primio na te efes bombice, imaš ih u TAKO marketu za 100dinara.Ima li ih na NBG...shiiit has hit the fan...
igoraki Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 19 hours ago, Frank Pembleton said: Ima li ih na NBG e pa to ne znam, ja uzimam u zemunu, ima prodavnica iza pošte u glavnoj kad ideš ka početnoj 82,88 i šta tu sve staje.
askeladden Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Bernard Cheski celebration lager.Dobro pivo,pogotovo ko se lozi na IPA ima da mu se svidi.Amber boja buduci da je nepasterizovano i tezak dugotrajan ukus zrelih citrusa i gorcina .Pena stoji kao vojnik ,ne nastaje ni posle pola krigle popijene.Uz kremaste sireve,suve kobaje,kiseli hleb bi ovo islo kao blesavo.
Eleniko Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 svaka čast za izbor, mada ne znam gde si našao voćkasti ukus, meni je bilo jako hmeljasto /kompliment/ doduše nimfi pijem samo iz flaše, moguće da u konzervi ispadne drugačije
igoraki Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 sumnjam da je toliko velika razlika između flaše i konzerve, imalo mi je neki blago citrusni šmek, sad pio sam pre toga sajder uz večeru, jedino ako mi je od njega ostao kiseli ukus u ustima...ja hmelj povezujem sa gorkim ukusom u pivu, ovo definitivno nije gorko. izbor je bio daj da probam nešto grčko od piva a da nije mythos ili alfa, ovo je bilo na ponudi pa uzeh, dakle totalna slučajnost.
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 grčka piva po pravilu nisu gorka, ima par tih ukusa koji po defaultu ne prolaze kod grka, gorko i ljuto za početak
Milošica Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 11 minutes ago, Eleniko said: grčka piva po pravilu nisu gorka, ima par tih ukusa koji po defaultu ne prolaze kod grka, gorko i ljuto za početak E Grci, Grci... 1
shimpu Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ovo nasao u bosni, kosta jednu marku, preporuka
Peter Fan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Trenutno sam u Japanu, i uglavmo cepam Asahi Dry, ali sam htio probati i ovo bezalkoholno da "zatvorim vece". Nije lose, ali je previse gorko i ne bih ga preprucio. Od tih bezalkoholnih mi je dosad bio najbolji Heineken 0.0
bios Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) @Peter Fan Evo ja upravo cepam Sapporo. To mi je trenutno prvi izbor što se tiče lagera kad uspem da ga nađem. Jadna je inače ponuda lager piva kod mene. Tu je srećom i Modelo da izvadi stvar, a amerićka redneck piva, Bud, Cors i slično su uglavnom za izbegavanje. E, osim što je pivo vrhunsko i ambalaža mi je fascinantna kako je izrađena. Za ovu limenku od 22oz su koristili lim od minimum 0.5 mm i nema šanse je spljoštiš kad je prazna, a ima i lepu težinu. Zašto li su to radili, nemam pojma. Edited October 2, 2023 by bios 1
Peter Fan Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 2 hours ago, bios said: @Peter Fan Evo ja upravo cepam Sapporo. To mi je trenutno prvi izbor što se tiče lagera kad uspem da ga nađem. Jadna je inače ponuda lager piva kod mene. Tu je srećom i Modelo da izvadi stvar, a amerićka redneck piva, Bud, Cors i slično su uglavnom za izbegavanje. E, osim što je pivo vrhunsko i ambalaža mi je fascinantna kako je izrađena. Za ovu limenku od 22oz su koristili lim od minimum 0.5 mm i nema šanse je spljoštiš kad je prazna, a ima i lepu težinu. Zašto li su to radili, nemam pojma. Pijem ga i ja kad sam kuci, mada je taj u konzervama punjen u Vijetnamu, a onaj u flashama u Kanadi.
Eleniko Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 10 hours ago, Peter Fan said: Trenutno sam u Japanu, i uglavmo cepam Asahi Dry, ali sam htio probati i ovo bezalkoholno da "zatvorim vece". Nije lose, ali je previse gorko i ne bih ga preprucio. Od tih bezalkoholnih mi je dosad bio najbolji Heineken 0.0 preporuka da potražiš bar ili izakaju gde prodaju točeni asahi ohlađen na temperaturu tik do smrzavanja, ima digitalni termometar na točilici koji pokazuje koliko je stepeni - najčešće oko 0.2C. u pivu budu male flakes od leda, dobro pivo, vrhunski ugođaj. kampai... 1
bios Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 @Peter Fan Vijetnam varijanta meni svakako više prija nego kanadska. @Eleniko Ovo zvuči super zanimljivo. Nadam se da ću nekad u životu skoknuti i do Japana. Asahi iz prodavnice mi nikad nije legao iz nekog razloga 1
zorglub Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 22 hours ago, Peter Fan said: Trenutno sam u Japanu Mrzim te
Recommended Posts