maheem Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) Btw pitam ga kako je nazvao pivo? - Nikako! Nisam razmišljao uopšte o tome. A ja svemu smišljam imena, ništa da uradim, a nisam ni copywriter, čuj mene copyrighter. Edited August 28, 2023 by maheem 1
Frank Pembleton Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Wow, hvala ti, to će mi trebati. Nikad nisam razumela ljude koji kažu da ne bi znali šta da rade kad odu u penziju. Ja planiram da probam sve za šta u radno sposobnom dobu nisam imala vremena. Ko ostane eksperimentima i sitnim uživanjima sklonog duha u to vreme, izvolite na balkonu (gmizavci stop). Dobrodošli su i kućni ljubimci (gmizavci stop).Imaš i domaće sajtove za "kuvanje" sa sve nabavkom sirovina...shiit has hit the fan 1 1
Amelija Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 pivo sa ukusom limuna, ljutom papričicom, i još nečim ne mogu reći da je loše, ali ne mogu reći ni da je dobro ok je ako znaš s čim imaš posla, ako očekuješ pivo kao takvo neprijatno ćeš se iznenaditi ime je vrh
Frank Pembleton Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Efes draft "bombice" u Lidlu......shiiit has hit the fan... 1
johan nagel Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Остало ми у глави негде да је овде неко хвалио Хајнекен силвер (и јесте) и синоћ реко ај да пробам.. Никад блаже пиво у животу нисам пробао, знам да је неким људима и регуларни Хајнекен преблаг (мени је океј) али ово је ипак претерано. Има ко воли и то али ово је генерално за избегавање. 1
Vapad Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 22 minutes ago, Frank Pembleton said: Efes draft "bombice" u Lidlu... ...shiiit has hit the fan... Prave turske ili neki off-site >D
djeneralche Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) Ja se navukao na sokic KRONENBOURG Blanc, pio jednom neki toceni i bas mi prijao i evo sad non stop kupujem to. Edited September 14, 2023 by djeneralche 3
Frank Pembleton Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Prave turske ili neki off-site >D...shiiit has hit the fan... 1
mire Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) On 29. 8. 2023. at 0:51, Frank Pembleton said: Imaš i domaće sajtove za "kuvanje" sa sve nabavkom sirovina ...shiit has hit the fan ako treba neki savet... godinu i po sa kuvao pivo u "brauhausu", tad se i razradio Edited September 14, 2023 by rođeni
johan nagel Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 1 hour ago, djeneralche said: Ja se navukao na sokic KRONENBOURG Blanc, pio jednom neki toceni i bas mi prijao i evo sad non stop kupujem to. Добар је лети, освежава лепо али је реално што кажеш (по питању укуса) више сок него пиво, мада је то данас модерно свакако. 1
Lezilebovich Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 On 29.8.2023. at 0:51, Frank Pembleton said: Imaš i domaće sajtove za "kuvanje" sa sve nabavkom sirovina ...shiit has hit the fan Daj neki proveren. Razmisljam da u selu pokrenem proizvodnju za sopstvene potrebe 1
jms_uk Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Pre par dana u Senegalu, ovde u Gambiji jos nisam nista probao. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
mire Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 (edited) 21 minutes ago, Lezilebovich said: Daj neki proveren. Razmisljam da u selu pokrenem proizvodnju za sopstvene potrebe mislim da je cara dušana 200 u zemunu, odeš tamo i proširiš vidike po tom pitanju tu sam kupovao razbe drangulije Edited September 14, 2023 by mire 1
igoraki Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 18 hours ago, Frank Pembleton said: Efes draft "bombice" u Lidlu... ...shiiit has hit the fan... ako si se primio na te efes bombice, imaš ih u TAKO marketu za 100dinara.
kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 kao potpuni pivski antiljubitelj pio sam neko austrijsko hirter pivo i veoma mi se svidelo ako ga neko primeti u domaćim radnjama neka se ne ustručava(a može i da me taguje pošto retko dolazim na ovaj topik) 1
Recommended Posts