Peter Fan Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Bio nedavno u Karolinama, pa me put bio odveo u Ahsville, NC koji je mecca craft pivara. Gradic od 80,000 stanovnika ima 24 mikro-pivara. Nevjerovatna scena. Nazalost, nisam mogao ostati vise od jednog popodneva. Potom sam bio u Raleigh, NC i tamo bio u basti koja je u Guinnessovoj knjiza rekorda jer ima preko 360 vrsta tocenog piva! Nestvarno! Doduse, i totalni overkill, posto sam siguran da se ne pije vise od 50-ak vrsta, jer vecina gostiju ne zna sta da pije zbunjena tolikim izborom, a konobari guraju svoje favorite. Osim toga, mislim da je kvaliteta kontrole nemoguca - ko ce da redovno cisti i sanitazira toliku burad, cijeva i ostalo. Ne znam da li je zbog toga, ili sto je pivo jednostavno bilo lose, ali neki lokalni weiss koji sam probao je bio potpuno nejestiv (nepitak?). Imao nekakav plasticno-hemijski smak, da je to bila katastrofa. Uz to pio i jos par lokalnih IPA favorita, koji su bili korektni. Cijene takodje veoma prihvatljive. Ne znam da li su mozda Eraser i WTF podrobnije pisali, posto mislim da oni zive dolje, ali ako nekoga put nanese tamo, nije lose mjesto za posjetiti.
Peter Fan Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Da, inace sam dan prije puta sasvim slucajno u mojim lokalnim novinama citao tom mjestu i rekordu koji drze. Lokal se zove Raleigh Beer Garden.
renne Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Pivo iz poljskog Carlsbera, odličan svakodnevni lager
Cure Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Nista licno, ali prema prilozenoj fotografiji se ne bi reklo da je pivo odlicno. Gde je pena?
giuseppe Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Da, inace sam dan prije puta sasvim slucajno u mojim lokalnim novinama citao tom mjestu i rekordu koji drze. Lokal se zove Raleigh Beer Garden. Bio tamo :) za ne znam koliko tačno probanih vrsta piva, gost dobije tanjir na zidu sa svojim imenom - jel to ta kafana?...
renne Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Nista licno, ali prema prilozenoj fotografiji se ne bi reklo da je pivo odlicno. Gde je pena? Pa sipao bez pene
Cure Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Pa sipao bez pene Meni cak i sirce koje sam napravio od piva peni :-)
Miralem Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 ajde sto jos nikad nisam video da neko iz takve case pije pivo, nego zasto si sipao do vrha? da bi lakse prosuo po stolu, sebi i podu?
renne Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 To je čaša pretekla od viskija, a za sipanje do vrha ne bih
Ravanelli Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Za vikend spremni! Edited December 16, 2016 by Ravanelli
hazard Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 dobra je baltika, prozbori koju o ovom russian imperial stout
Recommended Posts