Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

U "odbranu" Beervila da kažem da je jedan od suvlasnika iz pivarske industrije, da poznaje tržište piva na zavidnom nivou i da mu je ovo lokal "za njega" pošto to pivo uvozi već neko duže vreme i snadbeva druge. Tako reći prva ruka.

Posted (edited)

Beerville preko puta garaže za Delta City

ponuda

Dekor

Nije loše, ekipa mladih momaka. Entuzijasta. :)

svratio sinoc u povratku s posla, izgledaju kao entuzijasti ali mnogo bljesti ono svetlo, neko mekse i lepse osvetljenje ne bi skodilo radnji. nisam nista kupio, malo popricao i to je to, jedino mi bilo malo smesno sa onim ruskim pivima, dobro, stvar ukusa ali meni su ta ruska piva krsh a i ima ih u ruskoj radnji a i sve se plasim da belvilski rusi piju rusko pivo :D  a ona neka kucna piva, kabinet, za 600 dindzi, more mrsh, u kucna piva ne verujem jer sam matori skeptik

i tako posle razgledanja radnje odoh u trafiku pored i uzeh amstel u konzervi, sirotinja covek, sta cu :lolol:

i naravno da treba ljudima dati sansu, pobogu, tek su otvorili radnju i meni je ok da u mom bloku ta radnja postoji, pristalica sam loikalnih malih radnji i to mi je neka lepota svakodnevice i kada mi legne pola plate (sa sve umanjenjem od 10 posto) pocecu polako da probam i vidim sta ce mi se najvise svideti

Edited by Pontijak
Posted

sta su ovi iz beervilla uradili lose?

Nista lose, ali je preslikano. A cene mi ne deluju bas kao da je prva ruka. S obzirom da ima do 10 distributera svih postojecih imena, mozda su ta njegova jeftinija.

Posted

koliko sam shvatio iz price, oni dosta racunaju na lokalce kao musterije a kako belvil ima oko 1400 stanova i gotovo svi su useljeni, to i nije losa poslovna politika. iz moje perspektive, ponekad hocu da popijem dobro pivo i svejedno mi je da li je prica lokala originalna ili preslikana, pivo ionako nosim kuci jer ne volim vise da pijem u kafanama kafeima itd

Posted (edited)

...

Edited by extragluv
Posted

Hoegaarden nije weizen, nego wit/blanche. Na trzistu postoji i lepsi primerak stila, blanche de namur, doduse samo u flasi. Ovaj toceni ce bolje leci napolju, kad grane sunce.

Definitivno ce ici bolje uz suncanije dane. Inace cena je niza zbog "promo" perioda, mada kako konobarica kaze u redovnoj ponudi bice i dalje dosta povoljan, oko 170-180din.

Posted

Meni ovaj Swinckels' baš odličan

Si ti u Pragu?

Posted

Probao sam Kozel svetli. Tjah. 

Tamni je dosta bolji. Oseća se više nečega žitaričnog, kao onaj TutGut koji sam pio kad sam bio dete. To je sasvim okej. 

Posted

+1

Tamni Kozel je zakon, svijetli nije los, ali nista specijalno. 

Meni je svijetli Leffe najbolje od ovoga sto se moze naci u supermarketima kod nas.