Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Ah™ kreten nisam pratio, dakle pšenična...

Nije mi se dopao Paulaner, verovatno neće ni ovo.

Nemam nepce...

Posted

Dopalo mi se pšenično crno Erdinger, ima ga u Veru. 

Posted

Ah™ kreten nisam pratio, dakle pšenična...

Nije mi se dopao Paulaner, verovatno neće ni ovo.

Nemam nepce...

Velika je razlika između pšeničnih. Meni se Paulaner ne sviđa baš (nekako mi je vodenjkast), dok su mi neka druga omiljena.

Posted

prvo (americko ozbiljno pivo) pa musko

odlicno!

54u5x3.jpg

Posted

Bernard je 290 u pivopiji

Bio juče prvi put u Pivopiji, popio crvenog Bernarda (i još neko crno crno švapsko pivo, prilično skupo ne vredi te pare), slatka radnjica, onaj Ljubljančanin je car. Jedino što taj prostor nije pivnica, zamišljen je kao prodavnica sa degustacijom, voleo bih da se presele na neko prijatnije mesto.

+1 i mene zanima.

Vrede li te finese 200+ dinara

Crveno pivo je retka zverka kod nas, kad ga nađeš moraš da platiš.

Za ostalo ne znam, ja sam srećan sa Badvajzerom iz samiške, a u CG sam pio crnog Kozela takođe iz samiške i po meni je bolji od od ovog švapskog, skupog (čak sam mu i firmu zaboravio). Nema pravila, kod nas je češki Badvajzer podcenjen i jeftin, a u Beču je prilično skup (u kategoriji standardnih piva).

Posted

da ne mislis na augustiner dunkel?

Posted

Nema šanse da se setim, jedino da ponovo odem tamo pa da pogledam na rafu.

Posted

Ne volim nista i nikoga da reklamiram. Volim odlicno pivo. Jos ako je povoljno... Jos ako je onakvo kakvo bih sam skuvao...

Neko je jednom pitao sta je to hipstersko pivo. Neki su pokazali koliko ne znaju. Nema veze. Ignorance is bliss, sto bi rekli Ramonsi (i jos neki pre njih).

Iskreno smara me da objasnjavam sta je i zasto je nesto hipsteraj. A bilo bi offtopic.

Elem, Landrace Brewing iz Bogatica. To je par ekselans hipstersko pivo.

Posted

koliko sam skontao, oni imaju IPA, APA, porter i amber?

kakva su? naročito me amber zanima

Posted

Šta se pije u švajcarskoj?

Imaju neko svoje dobro?

Послато тетејцем

Posted

Nisam bio nikada u Švajcarskoj, ali sam pio igram slučaja Abbaye de Saint Bon-Chien, uvozi neki lik za svoj kafić u Nišu kao.
Izuzetno pivo, kiselkasto, čuva se u vinskim buradima 12 meseci, i takvu je aromu i poprimilo.
bfm-abbaye-de-saint-bon-chien-2010.jpg

Posted

koliko sam skontao, oni imaju IPA, APA, porter i amber?

kakva su? naročito me amber zanima

i jos jedno pitanje. gde ima da se nadje u bg? ne u radnji nego u kafani. 

Posted

i jos jedno pitanje. gde ima da se nadje u bg? ne u radnji nego u kafani. 

Amber jedino nisam pio. IPA je bas po mom ukusu. Porter je taman, nije sladak, nije tezak. Redje ga pijem, al tad mi bas legne.

Nema u kafani. Zato i jeste hipstersko. 

Posted

U Pivskom Konju u bloku 22 u toku  akcija: Flasirani soferhoferi oko 100, toceni u pola cene. Ja kupio crni Dab za 88 din, u maxiju i tempu kostaju 148. Kome je usput.

Posted

Amber jedino nisam pio. IPA je bas po mom ukusu. Porter je taman, nije sladak, nije tezak. Redje ga pijem, al tad mi bas legne.

Nema u kafani. Zato i jeste hipstersko. 

vidim da su ga tagovali na untappd u kc grad (samo porter i pale ale), a ja bih bas taj IPA da probam... ima neki drugi domaci ipa?