Jump to content

Featured Replies

Stiže uskoro gomila engleskih piva... 

ko, šta, kad? da idem da ih dočekam na granici

Edited by MancMellow

+1

Priča se već neko vreme da će se u Srbiji prodavati St. Austell i Shepherd Neame piva.

Dakle da ne trolujem na hejtu....

Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih....

sve je dobro, westmalle, carolus...

probaj nešto što ne možeš probati ovde.

Stiže uskoro gomila engleskih piva... 

gde stižu, koja i kada?

Čitaj pažljivije, Nevide Ćoronjo.

Preko nekih ličnih kontakata, proizvodi St. Austell i Shepherd Neame pivara. Kada i gde, tko to zna. Radi se na tome već 2 godine.

Dakle da ne trolujem na hejtu....

Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih....

Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve.

Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve.

O da video...a ova mi je blizu relativno, hotela.koliko vidim.Ja sam negde u Rue du Congres

Ako si u Rue du Congres imaš jednu dosta bliže: http://www.bier-circus.be/?lang=en

Jedino što ima neko preglupo radno vreme, zatvaraju u 11pm, npr

ginis toceni iz ajrispaba u ams je jedno od najljepsih stvari koje sam turio u usta u zivotu.

nidje veze sa onim sto valjaju za 500 kinte u beogradu.

Bačva se mora brzo potrošiti kada se jednom otvori a kod nas ko zna koliko dugo stoje.

Konzervirani Ginis je OK, oko 75% pravog doživljaja.

a jebemu,  moguce, al kontam da i kod nas relativno dobro ide. palo mi je na pamet da ga mozda krste necim, il kozna sta uvaljuju kao ginis.

nemaju kod nas stosekaze "good run on guiness". u amsterdamu kad naidju englezi, ode sve za 2 sata. 

bog ih blagoslovio makar zbog toga :fantom: