Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted (edited)

Stiže uskoro gomila engleskih piva... 

ko, šta, kad? da idem da ih dočekam na granici

Edited by MancMellow
Posted

Priča se već neko vreme da će se u Srbiji prodavati St. Austell i Shepherd Neame piva.

Posted

Dakle da ne trolujem na hejtu....

Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih....

Posted

sve je dobro, westmalle, carolus...

probaj nešto što ne možeš probati ovde.

Posted

Stiže uskoro gomila engleskih piva... 

gde stižu, koja i kada?

Posted

Čitaj pažljivije, Nevide Ćoronjo.

Preko nekih ličnih kontakata, proizvodi St. Austell i Shepherd Neame pivara. Kada i gde, tko to zna. Radi se na tome već 2 godine.

Posted

Dakle da ne trolujem na hejtu....

Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih....

Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve.

Posted

Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve.

O da video...a ova mi je blizu relativno, hotela.koliko vidim.Ja sam negde u Rue du Congres

Posted

ginis toceni iz ajrispaba u ams je jedno od najljepsih stvari koje sam turio u usta u zivotu.

nidje veze sa onim sto valjaju za 500 kinte u beogradu.

Posted

Bačva se mora brzo potrošiti kada se jednom otvori a kod nas ko zna koliko dugo stoje.

Konzervirani Ginis je OK, oko 75% pravog doživljaja.

Posted

a jebemu,  moguce, al kontam da i kod nas relativno dobro ide. palo mi je na pamet da ga mozda krste necim, il kozna sta uvaljuju kao ginis.

Posted

nemaju kod nas stosekaze "good run on guiness". u amsterdamu kad naidju englezi, ode sve za 2 sata. 

Posted

bog ih blagoslovio makar zbog toga :fantom: