July 20, 201410 yr Stiže uskoro gomila engleskih piva... ko, šta, kad? da idem da ih dočekam na granici Edited July 20, 201410 yr by MancMellow
July 20, 201410 yr Priča se već neko vreme da će se u Srbiji prodavati St. Austell i Shepherd Neame piva.
July 20, 201410 yr Dakle da ne trolujem na hejtu.... Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih....
July 20, 201410 yr Čitaj pažljivije, Nevide Ćoronjo. Preko nekih ličnih kontakata, proizvodi St. Austell i Shepherd Neame pivara. Kada i gde, tko to zna. Radi se na tome već 2 godine.
July 20, 201410 yr Dakle da ne trolujem na hejtu.... Koja piva u Briselu...nemam bas mnogo vremena tamo da trazim, sta od uobicajenih.... Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve.
July 20, 201410 yr Ostavio sam ti dole na hejtu link za pivnicu koju ne smeš da omašiš, a tamo imaš sve. O da video...a ova mi je blizu relativno, hotela.koliko vidim.Ja sam negde u Rue du Congres
July 20, 201410 yr Ako si u Rue du Congres imaš jednu dosta bliže: http://www.bier-circus.be/?lang=en Jedino što ima neko preglupo radno vreme, zatvaraju u 11pm, npr
July 20, 201410 yr ginis toceni iz ajrispaba u ams je jedno od najljepsih stvari koje sam turio u usta u zivotu. nidje veze sa onim sto valjaju za 500 kinte u beogradu.
July 20, 201410 yr Bačva se mora brzo potrošiti kada se jednom otvori a kod nas ko zna koliko dugo stoje. Konzervirani Ginis je OK, oko 75% pravog doživljaja.
July 20, 201410 yr a jebemu, moguce, al kontam da i kod nas relativno dobro ide. palo mi je na pamet da ga mozda krste necim, il kozna sta uvaljuju kao ginis.
July 20, 201410 yr nemaju kod nas stosekaze "good run on guiness". u amsterdamu kad naidju englezi, ode sve za 2 sata.