Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
Just now, Jumanji said:

Hahahaha prvo pa bot

sjajan joj je i odgovor. mogu da zamislim ovu iz topole kako je pregorela ko licna

mora da i dalje priča sa televizorom

• +1 1
Posted
sjajan joj je i odgovor. mogu da zamislim ovu iz topole kako je pregorela ko licna

A ko zna koliko je čekala [emoji28]
Posted (edited)
21 minutes ago, hefaca said:

Prva ne glumi, oduvek su imali neka suceljavanja...

Nekoliko puta godišnje imaju sučeljavanja sa "pravom opozicijom" u kojima voditelj(ka) drži stranu vlasti i relativizuje svaku kritiku. Plus tu riče neki Bizon ili Krlo. Ja to zovem izigravanje dijaloga. Propaganda na Prvoj je gora od Pinka i Hepija, jer nisu ekstremisti i totalni ludaci nego na finjaka zatupljuju.

Edited by msv
  • +1 4
Posted
38 minutes ago, Jumanji said:

Hahahaha prvo pa bot-ica

38 minutes ago, slepa živana said:

ja bi samo da se zapitam :lolol:

:lolol:

• Haha 2
Posted
33 minutes ago, msv said:

Nekoliko puta godišnje imaju sučeljavanja sa "pravom opozicijom" u kojima voditelj(ka) drži stranu vlasti i relativizuje svaku kritiku. Plus tu riče neki Bizon ili Krlo. Ja to zovem izigravanje dijaloga. Propaganda na Prvoj je gora od Pinka i Hepija, jer nisu ekstremisti i totalni ludaci nego na finjaka zatupljuju.

Ne mislim na to. Oduvek su imali po 2 gosta. Cargo vs taxi. Advokat1 vs advokat2. Republikanci vs monarhisti. Sladza vs Vesna Dzogani. Pa se omakne i neki politicki dvoboj, pa se neki prze da je dijalog, a neki pokusaj dijaloga. Poenta je da se rts i prva drze svog stila, sad sto pink i happy evoluiraju, pa ovi deluju mlako, dosadno...

Posted

Mnoog vaznih stvari je Vesna veceras rekla ali nijedna ne moze da se meri s onim objasnjenjem sta treba da radi i kako da reaguje prva osoba kojoj se zrtva pozali na nasilje. To bi trebalo iseci i ponavljati na televizijama svakodnevno.

• +1 5
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

kakav je fail petričić napravio što je došao u emisiju

Da, baš loše i ovim je potvrdio da su kritike  opravdane:  

Baš loše. 

Šteta. 

• +1 3
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

:lolol:

keri bredšo iz topole, nije mogla a da se ne zapita :lol:

• +1 1
  • Haha 3
Posted

petricic fail decenije :puke: jebala ga opsednutost vucicem

• +1 2
Posted

Ja ga kapiram, ovo jeste silovanje drzave. Samo je trenutak pogresan jbg, ne mozes uporedjivati apstrakcije i realna silovanja.

Dalje, Vucicizam koji postoji u ovom narodu vekovima je osnova problema silovanih zena, njihovog cutanja i trpljenja. Nije Petricic davao podrsku Jutki nego Vucic. Ne promovise Petricic nasilje nego Vucic. Vucic obeshrabruje zrtve i stiti nasilnike institucionalno.

Odlicna je karikatura.

• +1 1
Posted
21 minutes ago, Tsai said:

petricic fail decenije :puke: jebala ga opsednutost vucicem

Rekao je da je razmisljao da li da dodje i mislim da bi sebi ucinio uslugu da je odlucio drugacije od onoga kako je odlucio. Mislim da nije ni bilo potrebe da ga Olja zove i da je greska u osnovi njena. U moru pogresnih reakcija na sve ovo o cemu se pricalo njegova je samo jedna i nije bilo potrebe za preteranim davanjem paznje bas toj reakciji. Plus ga je uparila s kapitalcem poput Vesne Brzev koja zaista ima sta da kaze na ovu temu i zna kako to da kaze, bilo je skoro komicno gledati koliko cesto su i Obucina i on trazili od Vesne potvrdu za ono sto su govorili.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Caligula said:

Ja ga kapiram, ovo jeste silovanje drzave. Samo je trenutak pogresan jbg, ne mozes uporedjivati apstrakcije i realna silovanja.

Dalje, Vucicizam koji postoji u ovom narodu vekovima je osnova problema silovanih zena, njihovog cutanja i trpljenja. Nije Petricic davao podrsku Jutki nego Vucic. Ne promovise Petricic nasilje nego Vucic. Vucic obeshrabruje zrtve i stiti nasilnike institucionalno.

Odlicna je karikatura.

karikatura je sramotna i odvratna jer niti je seksualno zlostavljanje pocelo sa vucicem niti ce se zavrsiti, niti je trenutak kada konacno devojke treba da progovore o uzasima koje trpe trenutak kada on mora po svaku cenu da potkaci vucica

• +1 5
Posted

Gde najbrže na youtube ili nekom strimu može da se odgleda utisak posle emitovanja, ovaj poslednji mi je izašao tipa juče na nova s sa 7 dana kašnjenja, jer realno da su toliko nesposobni, ili čekaju da prođu neke reprize i koješta.