Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

126332722_212049003614077_60444934355130

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ovde on jedini vredan slušanja...

.... Shiit has hit the fan!

Goooorčin :puke:

Ja mislio on nestao iz javnog života.

barem nema nikog iz hit tvita ovaj put.

gledaću pre svega zbog drugara peđe, a uprkos smorčinu. :blush:

Gorčin neki dan bio i na novoj, nešto smarao o fudbalu, izvukli ga iz naftalina.

Zadnji put kad sam uhvatio Voštinića na TV, baš je bio Utisak u pitanju, lupetao je standardno o novim ljudima i da se stari iz popozicije sklone i naprave mesto novima i neukaljanima. Dok mu je lokalnu organizaciju činila kombinacija bivših DS, G17, SRS itd. :rolleyes: Ovde jedino Đorđija vredi slušati. OK, možda Gorčin iznenadi, nisam ga dugo video, čuo, čitao...

Edited by Zabalujev

Cime se Gorcin inace bavi sad kad je u naftalinu? 

Edited by Moonwalker

Fudbalom

Gleda se...

...američki fudbal:fantom:

Gorčin izjavio da nije stručan za crkvu?! Ma nije moguće-on se u nešto ne razume!!!

Oni se ladno ostrvljuju na par desetina tviteraša koji seju mržnju podstaknuti atmosferomtm Vučićeve Srbije...

Udri po tviteru tako je najsigurnije