Taihoskopija Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Gorčin bi opet mogao u hibernaciju, standardno masti i opštemestaši po studiju kao da su rane dvehiljadite i nije se umorio, tužno. Voštinić je ok. 1
pt 2.0 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 koliko mene gorčin stojanović DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII dok govori. i šta je navalio na tviter (o kojem ima mišljenje iako nije na tviteru). olji zameram što je koliko u prošloj emisiji govorila da je TW domet ( i uopšte društvenih mreža) ništavan u odnosu na TV medije naci frekvencija nikakav, te je u tom smislu mržnja prema Vučiću koja tamo cveta ništavna. a danas počinje emisiju zgrožena TW mržnjom u vezi sa smrću patrijarha. 1
Zabalujev Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Ova rasprava o nekim tviter mrziteljima ko da ju je Smajlović inicirala Nadam se da neće više. Barem Đorđe reče ko i kako prosipa mržnju sa mnogo bitnijih mesta i ko je s time počeo. Ostala dvojica su OK, Gorčin je to što je bio i ranije, šta fali...
pt 2.0 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 1 minute ago, Zabalujev said: Gorčin je to što je bio i ranije, šta fali... fali mu to što ne ume da začepi.
Zabalujev Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Ovo će pola utisaka da bude Dodik i sve u vezi, strepim od nastavka emisije i diskusije: kako ćemo ovo isto da izvedemo u Srbiji. Btw. ovaj bosanski N1 mi deluje tako egzotično. 1
James Marshall Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Dosadni su neopisivo svi, idem da slušam neku radio emisiju o filozofiji da se razbudim
harper lee Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 18 minutes ago, Zabalujev said: Gorčin je to što je bio i ranije, šta fali... Gorcin ne zna osnovne stvari, lupeta bez koncepta. Jedan od onih koji misli da ga sarmantno vezana marama cini strucnjakom za ono o cemu prica, a prica o svacemu. Ozbiljan nemac pojma.
John Coltrane Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Čuj Djokaru “Dritan, Draško, Zdravko...” jebo mater ko mi u školi kad se biramo za fucu ”ja, Vaha, Šećo, Oblo, Kocko, Ćoško,...” 2
simetrije Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Gorčin upražnjava samodopadno bespredmetno kontempliranje, često presecano još bespredmetnijim pauzama i iritantno naglašenim poštapalicama. Taj Veljko Lalić stil Gorčin je usavršio bolje i od samog Lalića. Aferim! 1 5
MocaVukotic Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Gorcin kvragu stojanovic... Mogla je da ga pita stosta o bosni, rodio se i ziveo u sarajevu 30 godina, mada ipak bolje ne... Meni ovaj utisak iz leskovca pardigma srbije pod sns, znaci - sidji gore!
Sludge Factory Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Gledalac nikako da se ukljuci, a Djordje kaze "pustite mene da ja zavsrim"
John Coltrane Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Djokara dok čekamo slušaoca “pustite mene da završim”
Zabalujev Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) Pa Đorđe je spremio šta hoće da kaže, ispisao silne tekstove itd. Ne možeš tek tako da mu doakaš Za sada poprilično prisebni gledaoci na telefonu... Edited November 22, 2020 by Zabalujev
gagilija Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 B. Ferry Ja ovog Gorcila nista ne razumem sta hoce a sta nece, plus se postapa gore od Olje Djordjije solidan, ovaj iz Kraljeva mi se cini ok lik.
Recommended Posts