Jumanji Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Kon namerava sa dr Panicem redovno da se cuje.Neka covece, polako nemoj da zuris. 1
radisa Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Kon ima više istina, nije istina samo jedna... jbt...
Frank Pembleton Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Kako ovaj Kon svrdla mozak jbte... .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Od krompira nema ništa... Ubi me taj prilog.Nema tri struka luka...Tuga, baku sam cula tog dana vise puta, ma jebena Srbija, samo nemoc i bes.
steins Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ono jeste, sve sručila ni manje ni više nego na mučenog Srdju [emoji1]Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 1 minute ago, radisa said: Kon ima više istina, nije istina samo jedna... jbt... gde je problem, ako ima 260k testova. to što ih nema tamo gde treba da bude i to je fakat
radisa Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Just now, steins said: Ono jeste, sve sručila ni manje ni više nego na mučenog Srdju Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Što on toliko palamudi? Što ne kaže odgovore, nego ide okolo?
John Coltrane Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Srdja svaki odgovor počinje sa “prvo da kažem da se slažem sa profesorom” - klasično sns izbegavanje direktnog odgovora. Jbt cipele i košulja su mu kao da radi u trafici a ne da je imunolog u Tiršovoj. Gori mi je od Kona, Zevs zvanični!!
radisa Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde je problem, ako ima 260k testova. to što ih nema tamo gde treba da bude i to je fakat Ako ih nema tamo gde treba da bude, onda ih nema... To je jedina istina... U trenutku kad treba da budu u ambulanti, a nema ih, onda ih nema... Nema tu palamuđenja oko toga... Ima ih u skladištu? Pa koga bole kurac za to? Ima ih za Maju i Đurića? Pa koga bole za to... Otvratni politikantski odgovori... 2
cartman Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Meni Srdja deluje kao da se kaje što je uopšte i ušao u ovu priču ali jbg iz mafije se ne izlazi sa glavom na ramenima. 3
Recommended Posts