Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Naravno da ima.Naravno,ako su mu namere čiste,koliko je to moguće :D

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Imena predloga :Hail:

:hail: Olja izgorela sa predlogom iz pinka

najduzi ikad

ау јеботе од овог приједлога са пинком може да се рикне

Dobrica lepo objasnjava zasto je potrebno preispitati odluku o bojkotu, a Olja se pravi nevesta, pa kao kakvo crno preispitivanje kad vidis ovakve predloge.  Pa bas zato sto nam svakodnevnica izgleda ko u predlozima, treba da uradis sve da je promenis, a ne da je ignorises. Olja misli ko i Darija, koja bi da svi ignorisemo koronu..

+1

Bojkot nikakvog smisla nema. Samo cemo postati Severna Koreja s 95% glasova za sns

Ludak najavljuje izbore za 22. jun ili 5 dana kasnije ako sam dobro cuo...znaci, nemaju puno vremena...

Edited by Tutankamon

Eto prilike da se prokuzitm stanovnistvo.

4 minutes ago, Tsai said:

+1

Bojkot nikakvog smisla nema. Samo cemo postati Severna Koreja s 95% glasova za sns

ti to ozbiljno?

+1
Misliš da će sa učešćem opozicije bit druga cifra?
80 posto je značajna razlika?

... Shiit has hit the fan...

3 minutes ago, Tsai said:

+1

To nas čeka i sa opozicijom koja bi izašla na izbore.

Nego, šta se to dogodilo tokom Korone pa se sad malo-malo pominje preispitivanje odluke o bojkotu?

Meni ne pada na pamet da idem na biračko mesto u junu, sve i da smo najdemokratskija zemlja

Bole me oči od ovog sakoa.

Bojkot mozda nema smisla, ali ono sto svakako nema smisla vise od bojkota je izlazak na ove "izbore".

živkovića ako budem gledao još pola sata ima da glasam za šapića

:isuse: