Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Odlican Utisak, ova iz Vremena mi malo isla na djordja (mada i ona dobra) Bosko Ok ali kastriran, Romcevic ubada u centar sve vreme.

Jedan od boljih, masnijih Utisaka.

Edited by Caligula

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Covek je politicar, podilazi vucicevim biracima (ovo je pricao na nacionalnoj frekvenciji a ova iz Vremena ga podbada za to :isuse: ), na njih racuna u buducnosti, ne racuna svakako na mene :fantom:

I jebali ih migranti, ode pola emisije na to

Edited by Caligula

:laugh:

Gledam reprizu i natrčim...

Pajser.

Glup je, siroma, onoliko koliko mu se gadi ovaj grad i ljudi.

Pa kad onaj ko sve zna, ne zna da Kis nije plagirao doktorat (odnosno nije plagirao nista), sto bi cudilo sto njegov zamenik jednako pleni svojim znanjem.

Interesantno, oba puta se to dogodilo kod Marica..

Pa kad onaj ko sve zna, ne zna da Kis nije plagirao doktorat (odnosno nije plagirao nista), sto bi cudilo sto njegov zamenik jednako pleni svojim znanjem.

Interesantno, oba puta se to dogodilo kod Marica..
Pazi, vrlo je moguće da Marić pokaže "znanje" pred gostom, pa sipa takva "saznanja" i da se ovi upecaju...

... Shiit has hit the fan...

345bdc5fb1a0654011e5713c292f3609.jpg

Dvoje za izlazak, jedan za bojkot...

... Shiit has hit the fan...

Premotao na YT i slusao dok sam vozio zadnje 2 emisije.

Ono za PTC je stvarno bilo jezivo slusati Vuletica. Te nije adresa, te jeste adresa, te trebalo je ovo ovako, te trebalo je ono onako. Sve se nesto migolji da ne odgovori direktno uz efekat suvih usta (nadam se od muke i "treme", ne verujem od alkohola). Toliko ga sramota sta prica da ne sme ni casu vode da uzme da spere jezik.

Ali zato ovaj sa Romcevicem i ovih dvoje je bio odlican. Tj. Romcevic je bio besprekoran. Svaka mu je na mestu, a podvukao bih onu da  "nekaznjivost nakon silaska sa vlasti je garant korupcije"

Bosko glumi neku pomirljivost, doziveo epifaniju, njega je tuklo 90tih, on je trazio sigurnu luku™ (kao da slusam nekog vladiku SPC). Jovana streberski pokusaji poenitranja, nezavisno novinarstvo na prvom mestu, bla bla.

Olja o Žaretu uz suze

:/ slava mu

Ja bi isključio taksimetar... Jbg... 

Kowboy gostuje kod Olje?

Jebo te, došli su paralmetarci, jebeli ih parlamentarci...

Šta kaže ovo dete, nije čula za Živkovića, ne mogu dalje, odoh da gledam karling

Kakve su ovo metafore? Kakve baklje?

Ovo je dibiduz konfuzija, svasta lupeta