slepa živana Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 12 hours ago, ultra plasticni said: Ona je totalno bezidejna, umesto da pozove sagovornike za cg ili nin, ona zove pozorisnog reditelja, novinarku i politicara, cemu što nin? zbog književne nagrade? zar ovu nedelju nije obeležila da kažem borba ane brnabić da vidi n1?
Reaktor Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 treba da zove tri pekara, vreme je da čujemo pravu istinu o bureku
Sestre Bronte Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 nin je veoma zanimljiva tema, možda čak i za više stotina ljudi, ako ne i hiljadu
James Marshall Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Meni kao filologu amateru najzanimljivija bitka akcenata
gagilija Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Utisak br.2 gaće....omatorilo se, da je 'ono' vreme skočila bi Nata da je raščupa, ovako dežmekastu je preteče Vjerica. Di je Vojovoda?Sent from my SM-J710F using Tapatalk
hefaca Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ali kad se Natasa krsti dok Vjerica nabraja... Otislo sve u picka materrrina
duda Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 O jbt. Tokom nedelje izbegavam gadosti koliko mogu, a onda mi na kraju presedne život u ovom kalu. A ne mogu da ne gledam . Predlozi kidaju kao i obično. Romčević dobar ostali nezanimljivi, Boško se trudi ali nije to to.
ordi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 53 minutes ago, renne said: Boškić pomirljiv, tih, miran meni kao stilisti amateru njegov sako odličan
ordi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 jeste li primetili kako je boško hteo da pukne od smeha kad je rečenicu započeo sa "ja ne mogu da razumem"?
Milošica Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Nalupao se Romčević sada za ove minimalne plate...Mislim u teoriji je okej i u pravu je,u praksi je to jedna nula.
pt 2.0 Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ja tek počela da gledam. Boško se udidio kao da ga je spičilo neko prosvetljence u glavu. Jovanu ne komentariśem jer je lično znam. Nebojša Romčević
slepa živana Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 14 hours ago, Tsai said: Ćale a kad ćale kaže novinarima, ovo je napad na moje biće
Recommended Posts