December 29, 20195 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Zatvorila se skroz naplašila je @ordi, stara hajkačica...
December 29, 20195 yr 7 minutes ago, John Coltrane said: Kesic krade show od prvog odgovora. njuz prezenter
December 29, 20195 yr Just now, ordi said: njuz prezenter Ja sam nemo pratio tvoj okrsaj sa Kumsom, nisam pratio Kesica da bi komentarisao (kao ni Ivana Ivanovica). Ne skreci sa teme “zatvorene Olje” Treci put slusam Cvijica i svaki put mi je tesko da ga razumem. Valjda je ovaj bokserski nos delimicno kriv.
December 29, 20195 yr 4 minutes ago, pt 2.0 said: Que? Zbog Kesića Spoiler Edited December 29, 20195 yr by mraki
December 29, 20195 yr 5 minutes ago, John Coltrane said: Ja sam nemo pratio tvoj okrsaj sa Kumsom, nisam pratio Kesica da bi komentarisao (kao ni Ivana Ivanovica). Ne skreci sa teme “zatvorene Olje” Treci put slusam Cvijica i svaki put mi je tesko da ga razumem. Valjda je ovaj bokserski nos delimicno kriv. olja se zatvorila u skladu s mojim pravilima, što je za poštovanje. apelujem da u narednom izdanju reguliše problem senke oko očiju i sve pet. edit: lak za nokte odličan. Edited December 29, 20195 yr by ordi
December 29, 20195 yr @mraki kahm, kahm, uvek pratim samo večeras sa uživanjem sad ozbiljno - aleksandar obradović je 1 svetionik.
December 29, 20195 yr 5 minutes ago, ordi said: olja se zatvorila u skladu s mojim pravilima, što je za poštovanje. apelujem da u narednom izdanju reguliše problem senke oko očiju i sve pet. edit: lak za nokte odličan. Primljeno k znanju
December 29, 20195 yr 12 minutes ago, ordi said: olja se zatvorila u skladu s mojim pravilima, što je za poštovanje. apelujem da u narednom izdanju reguliše problem senke oko očiju i sve pet. edit: lak za nokte odličan. Lak mi je uzasan, pre ga nije furala. Takodje skinula je i onaj satic sa crnim tankim kajisem koji je uvek nosila.