adam Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 38 minutes ago, gospa buba said: jel ta grirova makar pokretna? grirova je i pokretna i luda. usudio bih se reci, na dobar nacin. i da dodam uz to, meni je mladjana germain segsi. cak mnogo vise od hanice. pravda za germain!
Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Just now, ordi said: to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? Ja bi ženio pristojnu, ako znaš neku pusti pp
duda Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 1 minute ago, ordi said: zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? evo nek pitaju mene, ja imam skoro 6 banki hoću da kažem da je mnoooooogo duži onaj period života (zajedničkog) u kome sise i dupe poprilično gube na značaju
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 (edited) @Mil@n ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp Edited November 18, 2019 by ordi
InvisibleLight Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 (edited) sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokinga Edited November 18, 2019 by InvisibleLight
Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Just now, ordi said: @Mil@n ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp Ljudski je biti pristojan i u isto vreme balaviti na Hanu (al u svoja 4 zida)
gospa buba Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokingasanja marinkovic ne plache -_-sent from bubamoto
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 (edited) @Mil@n ne, ne, izričita sam. ako balavi na hanu, nije dobrodošao. Edited November 18, 2019 by ordi
Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Just now, ordi said: @Mil@n ne, ne, izričita sam. ako balavi na hanu, nije dobrodošao. Biće tu onda još mačaka u stanu.....
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 bolje i tako nego s nekom nerealizovanom budalom koja u slobodno vreme balavi na hanu. gadi mi se jednostavno takav mentalni sklop. balavim i ja na neke glumce i pevače, al to nisu neki jebivetri.
Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 (edited) Ma brt nek balavi ko na šta hoće, to je i ovako subjektivno, pri tom sigurno ne znaš kakav je lik svako na koga si u životu balavila, tako da loži se i pusti druge da se lože Edited November 18, 2019 by Mil@n
Filozof manijak Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Nisam HanaSalivator, ali posle ordinog ranta prelazim u team Hana!
Jumanji Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 evo nek pitaju mene, ja imam skoro 6 banki hoću da kažem da je mnoooooogo duži onaj period života (zajedničkog) u kome sise i dupe poprilično gube na značaju [emoji3] [mention=91]Mil@n[/mention] ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp [emoji38]ol: sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokingasanja marinkovic ne plache -_-sent from bubamotoŽeneeee ovog foruma [emoji7][emoji7]
Recommended Posts