November 18, 20195 yr 38 minutes ago, gospa buba said: jel ta grirova makar pokretna? grirova je i pokretna i luda. usudio bih se reci, na dobar nacin. i da dodam uz to, meni je mladjana germain segsi. cak mnogo vise od hanice. pravda za germain!
November 18, 20195 yr Just now, ordi said: to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? Ja bi ženio pristojnu, ako znaš neku pusti pp
November 18, 20195 yr 1 minute ago, ordi said: zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? evo nek pitaju mene, ja imam skoro 6 banki hoću da kažem da je mnoooooogo duži onaj period života (zajedničkog) u kome sise i dupe poprilično gube na značaju
November 18, 20195 yr @Mil@n ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp Edited November 18, 20195 yr by ordi
November 18, 20195 yr sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokinga Edited November 18, 20195 yr by InvisibleLight
November 18, 20195 yr Just now, ordi said: @Mil@n ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp Ljudski je biti pristojan i u isto vreme balaviti na Hanu (al u svoja 4 zida)
November 18, 20195 yr sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokingasanja marinkovic ne plache -_-sent from bubamoto
November 18, 20195 yr @Mil@n ne, ne, izričita sam. ako balavi na hanu, nije dobrodošao. Edited November 18, 20195 yr by ordi
November 18, 20195 yr Just now, ordi said: @Mil@n ne, ne, izričita sam. ako balavi na hanu, nije dobrodošao. Biće tu onda još mačaka u stanu.....
November 18, 20195 yr bolje i tako nego s nekom nerealizovanom budalom koja u slobodno vreme balavi na hanu. gadi mi se jednostavno takav mentalni sklop. balavim i ja na neke glumce i pevače, al to nisu neki jebivetri.
November 18, 20195 yr Ma brt nek balavi ko na šta hoće, to je i ovako subjektivno, pri tom sigurno ne znaš kakav je lik svako na koga si u životu balavila, tako da loži se i pusti druge da se lože Edited November 18, 20195 yr by Mil@n
November 18, 20195 yr evo nek pitaju mene, ja imam skoro 6 banki hoću da kažem da je mnoooooogo duži onaj period života (zajedničkog) u kome sise i dupe poprilično gube na značaju [emoji3] [mention=91]Mil@n[/mention] ako ti znaš nekog pristojnog koji be balavi na hanu, pusti i ti pp [emoji38]ol: sanja marinkovic place za ovom temom btw pre bih zenila hanu nego hokingasanja marinkovic ne plache -_-sent from bubamotoŽeneeee ovog foruma [emoji7][emoji7]