Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, ordi said:

lepa je olja, a hanu i dalje ne podnosim :lolol:

Samo si dželi što svi balave na nju. :naughty:

Posted

pa to dosta govori o njima.

da ima mozga ko što nema i da ne gleda ko tele u šarena vrata, pa nek balave. ovako, muškarci po ko zna koji put potvrđuju teoriju da su buzdovani koji bi samo da blenu u sise i dupeta, te da se pametnih žena klone jer su ništa do kukavice i žene im služe samo kao trofej, a za slučaj da su im nedostižne, onda pljušte onakvi bolesni komentari kao ispod njenih klipova. ne bih takvog muškarca takla tuđom rukom.

ima i muškaraca izuzetaka, naravno, koji iskaču iz ovog šablona.

Posted

Ja bih voleo i sise i dupe, kao i inteligentnost.

Ali, kao sto zene vise vole Bred Pita u krevetu nego Stivena Hokinga, tako i "mi" vise volimo Hanu, nego Dzermejn Grir.

Posted

Ala ti je poredjenjeeee [emoji849][emoji849][emoji849]

Posted

dobro je da se ne prikaza. ne podnosim te smejuljave (je l' to reč?) face. to ima i ana ivanović kikikiki meč je bio naporan kikikiki. šta se kreveljiš, ženo? mada, anu podnosim jer je normalna osoba, dok je ovoj prvoj "karijera" upitna i presmešna.

i cipele i lak, al mi je gadno da gledam onolki izrez a koža s flekama, onim staračkim. moguće je i da nisam dobro videla, popila sam imigran i zato sam besna. 

[emoji3][emoji3]

Danas cu da pogledam emisiju, ali to za smejuljenje i smeskanje si apsolutno u pravu (osim kod Ane, ona je ono detinje naivna, ali da malo preteruje sa osmesima iako joj stoje fenomenalno), s tim sto to ne podnosim ni kod muskaraca, ima takvih i iz iskustva to su neiskreni ljudi, ne bas dobri (prema meni bili) tako da ih izbegavam i zazirem.

Za ostatak sudim veceras.

Posted
5 minutes ago, dragance said:

Ja bih voleo i sise i dupe, kao i inteligentnost.

Ali, kao sto zene vise vole Bred Pita u krevetu nego Stivena Hokinga, tako i "mi" vise volimo Hanu, nego Dzermejn Grir.

pod jedan, ovo sa hokingom ti je bilo krajnje neumesno poređenje.

drugo, da li insinuiraš da lepe žene (lepota je u oku posmatrača, ja da se ogradim) jedva čekaju da uskoče u tvoj/nečiji krevet? 

Posted

da,.zbilja, hoking?

hoking???

jel ta grirova makar pokretna?

sent from bubamoto

Posted

Ana je zaista lepa, Hana je ishajpovana. Izvinte al pačja usta...kao nisam stavila puno silikona/polimera/oho lepka pa nisam tipicna silikonjara i igram na pamet.

I onda ode kod Radula...

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted

Kod.
Svejedno i da ode morala je prvo da dođe

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted
da,.zbilja, hoking?

hoking???

jel ta grirova makar pokretna?

sent from bubamoto

Ne znam, bila je -.- cak u mladosti nije uopste bila losa, bar po fotkama.

Mehh svasta!

Posted

pa dobro kod radula je kulturan i njanjav svet, to je prijatno drushtvo. ako je birala tako pametno je birala.

sent from bubamoto

Posted
Ne znam, bila je -.- cak u mladosti nije uopste bila losa, bar po fotkama.Mehh svasta!

dobro je, kad vec nije genije savremene fizike :hihi:

sent from bubamoto

Posted
37 minutes ago, ordi said:

pa to dosta govori o njima.

da ima mozga ko što nema i da ne gleda ko tele u šarena vrata, pa nek balave. ovako, muškarci po ko zna koji put potvrđuju teoriju da su buzdovani koji bi samo da blenu u sise i dupeta, te da se pametnih žena klone jer su ništa do kukavice i žene im služe samo kao trofej, a za slučaj da su im nedostižne, onda pljušte onakvi bolesni komentari kao ispod njenih klipova. ne bih takvog muškarca takla tuđom rukom.

ima i muškaraca izuzetaka, naravno, koji iskaču iz ovog šablona.

Zezam se ja, znaš i sama, ali...

Ne mislim da nema mozga, ok, kod brata Radula je u stranci, ali ima i gorih grehova. U svakom slučaju nije osmo svetsko čudo sveta da se ljudi fiksiraju samo na fizičko, neće sigurno tražiti ženu u voditeljki emisije i potezati te kriterijume.. Pa barem si ti hvalila milion tipa za izgled, mislim na selebe i sl.

Mislim da to ne govori ništa o njima osim da im se sviđa Hana, ne treba generalizovati. A sa obzirom na to da toleriše te komentare koje spominješ, nisam siguran ni da njoj smeta ta i takva pažnja muškaraca pošto bi lagano mogla da zabrani komentare, jer emisije manje više niko ni ne komentariše. Cenim da je u neku ruku to loži, diže samopouzdanje ili šta već. 

Al u suštini da, likovi koji ostavljaju  extremne od tih komentara svakako nisu najbolji primerci vrste.

Posted
8 minutes ago, Mil@n said:

nije osmo svetsko čudo sveta da se ljudi fiksiraju samo na fizičko, neće sigurno tražiti ženu u voditeljki emisije i potezati te kriterijume

to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe?