Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 4 minutes ago, ordi said: lepa je olja, a hanu i dalje ne podnosim Samo si dželi što svi balave na nju.
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 pa to dosta govori o njima. da ima mozga ko što nema i da ne gleda ko tele u šarena vrata, pa nek balave. ovako, muškarci po ko zna koji put potvrđuju teoriju da su buzdovani koji bi samo da blenu u sise i dupeta, te da se pametnih žena klone jer su ništa do kukavice i žene im služe samo kao trofej, a za slučaj da su im nedostižne, onda pljušte onakvi bolesni komentari kao ispod njenih klipova. ne bih takvog muškarca takla tuđom rukom. ima i muškaraca izuzetaka, naravno, koji iskaču iz ovog šablona.
dragance Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Ja bih voleo i sise i dupe, kao i inteligentnost. Ali, kao sto zene vise vole Bred Pita u krevetu nego Stivena Hokinga, tako i "mi" vise volimo Hanu, nego Dzermejn Grir.
Jumanji Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Ala ti je poredjenjeeee [emoji849][emoji849][emoji849]
Jumanji Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 dobro je da se ne prikaza. ne podnosim te smejuljave (je l' to reč?) face. to ima i ana ivanović kikikiki meč je bio naporan kikikiki. šta se kreveljiš, ženo? mada, anu podnosim jer je normalna osoba, dok je ovoj prvoj "karijera" upitna i presmešna. i cipele i lak, al mi je gadno da gledam onolki izrez a koža s flekama, onim staračkim. moguće je i da nisam dobro videla, popila sam imigran i zato sam besna. [emoji3][emoji3] Danas cu da pogledam emisiju, ali to za smejuljenje i smeskanje si apsolutno u pravu (osim kod Ane, ona je ono detinje naivna, ali da malo preteruje sa osmesima iako joj stoje fenomenalno), s tim sto to ne podnosim ni kod muskaraca, ima takvih i iz iskustva to su neiskreni ljudi, ne bas dobri (prema meni bili) tako da ih izbegavam i zazirem. Za ostatak sudim veceras.
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 5 minutes ago, dragance said: Ja bih voleo i sise i dupe, kao i inteligentnost. Ali, kao sto zene vise vole Bred Pita u krevetu nego Stivena Hokinga, tako i "mi" vise volimo Hanu, nego Dzermejn Grir. pod jedan, ovo sa hokingom ti je bilo krajnje neumesno poređenje. drugo, da li insinuiraš da lepe žene (lepota je u oku posmatrača, ja da se ogradim) jedva čekaju da uskoče u tvoj/nečiji krevet?
gospa buba Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 da,.zbilja, hoking? hoking??? jel ta grirova makar pokretna? sent from bubamoto
gagilija Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Ana je zaista lepa, Hana je ishajpovana. Izvinte al pačja usta...kao nisam stavila puno silikona/polimera/oho lepka pa nisam tipicna silikonjara i igram na pamet. I onda ode kod Radula... Sent from my SM-J710F using Tapatalk
gagilija Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Kod. Svejedno i da ode morala je prvo da dođeSent from my SM-J710F using Tapatalk
Jumanji Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 da,.zbilja, hoking? hoking??? jel ta grirova makar pokretna? sent from bubamoto Ne znam, bila je -.- cak u mladosti nije uopste bila losa, bar po fotkama.Mehh svasta!
gospa buba Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 pa dobro kod radula je kulturan i njanjav svet, to je prijatno drushtvo. ako je birala tako pametno je birala.sent from bubamoto
gospa buba Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Ne znam, bila je -.- cak u mladosti nije uopste bila losa, bar po fotkama.Mehh svasta! dobro je, kad vec nije genije savremene fizike sent from bubamoto
Mil@n Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 37 minutes ago, ordi said: pa to dosta govori o njima. da ima mozga ko što nema i da ne gleda ko tele u šarena vrata, pa nek balave. ovako, muškarci po ko zna koji put potvrđuju teoriju da su buzdovani koji bi samo da blenu u sise i dupeta, te da se pametnih žena klone jer su ništa do kukavice i žene im služe samo kao trofej, a za slučaj da su im nedostižne, onda pljušte onakvi bolesni komentari kao ispod njenih klipova. ne bih takvog muškarca takla tuđom rukom. ima i muškaraca izuzetaka, naravno, koji iskaču iz ovog šablona. Zezam se ja, znaš i sama, ali... Ne mislim da nema mozga, ok, kod brata Radula je u stranci, ali ima i gorih grehova. U svakom slučaju nije osmo svetsko čudo sveta da se ljudi fiksiraju samo na fizičko, neće sigurno tražiti ženu u voditeljki emisije i potezati te kriterijume.. Pa barem si ti hvalila milion tipa za izgled, mislim na selebe i sl. Mislim da to ne govori ništa o njima osim da im se sviđa Hana, ne treba generalizovati. A sa obzirom na to da toleriše te komentare koje spominješ, nisam siguran ni da njoj smeta ta i takva pažnja muškaraca pošto bi lagano mogla da zabrani komentare, jer emisije manje više niko ni ne komentariše. Cenim da je u neku ruku to loži, diže samopouzdanje ili šta već. Al u suštini da, likovi koji ostavljaju extremne od tih komentara svakako nisu najbolji primerci vrste.
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 8 minutes ago, Mil@n said: nije osmo svetsko čudo sveta da se ljudi fiksiraju samo na fizičko, neće sigurno tražiti ženu u voditeljki emisije i potezati te kriterijume to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe?
Recommended Posts