pt 2.0 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Branka Saturn kao verna pratilja... Jesu li oni u vezi?
Desmond Bojčinski Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Dobar je Radulo dok ga Olja moderira, taman kad krene da vergla o Nemačkoj, 19. veku ili migrantima ona ga vrlo efektno uštopa.
ordi Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 20 minutes ago, Caligula said: @ordi Hanica je u studiju dobro je da se ne prikaza. ne podnosim te smejuljave (je l' to reč?) face. to ima i ana ivanović kikikiki meč je bio naporan kikikiki. šta se kreveljiš, ženo? mada, anu podnosim jer je normalna osoba, dok je ovoj prvoj "karijera" upitna i presmešna. 17 minutes ago, pt 2.0 said: super je bluza. konzervo i cipele i lak, al mi je gadno da gledam onolki izrez a koža s flekama, onim staračkim. moguće je i da nisam dobro videla, popila sam imigran i zato sam besna.
Frank Pembleton Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Šta kaže Zapad T., jel ovo lažni Radule? ... Shiit has hit the fan...
Lezilebovich Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Sta kaze Radule, bojkotuje li izbore ili ide da dominira ?
mraki Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 (edited) 44 minutes ago, pt 2.0 said: super je bluza. konzervo @1n54jd3r dešava se... sad ozbiljno - kad sam videla da je SR gost, to mi je bilo pomalo spooky. ako se ne varam, SR je valjda bio poslednji gost Utiska pre prekidanja? Milsim da je Beba bio poslednji. Radule je trebao biti ranije, ali je umesto njega uleteo Vučić. Ne znam je li gostovao naknadno. Edited November 17, 2019 by mraki
svashtabezneshto Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 beba je bio poslednji one sezone, vučić je uleteo umesto raduleta, pa je radule nedelju kasnije, ako se dobro sećam.
salerokada Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Radule stvarno odličan kada govori o lažnim Arapima, podizanju PDV-a i slično. Opozicija da je pametna uzela bi ove računice o vrednosti poklonjenog zemljišta u BNV, pa sume koja je isplaćena za otkup Simpove zgrade, Bristola, Eurosalon-a i čega već sve ne. Pa onda koliko je plaćen Kopernikus, koliko je Krušik u gubitku zbog Branka Stefanović i ekipe, koliko je javni dug skočio od kako je Vučić na vlasti i još par sličnih stvari, napravila flajere i besomučno delila svuda po Srbiji.
pt 2.0 Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 10 hours ago, ordi said: dobro je da se ne prikaza. ne podnosim te smejuljave (je l' to reč?) face. to ima i ana ivanović kikikiki meč je bio naporan kikikiki. šta se kreveljiš, ženo? mada, anu podnosim jer je normalna osoba, dok je ovoj prvoj "karijera" upitna i presmešna. ... i cipele i lak, al mi je gadno da gledam onolki izrez a koža s flekama, onim staračkim. moguće je i da nisam dobro videla, popila sam imigran i zato sam besna. bejbe, moj prozor u svet je 14 inča drljavog laptopa. od svega ovoga videla sam da lak odudara. sem toga, meni su svi lepi i mladi i blurovani i bez fleka i pega i bora i pora. p.s. obožavam da te čitam kad si pissed na svet.
Leia Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Kad zvekne migrena covek nije svoj. Izdrzi Ordi
Frank Pembleton Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Radule stvarno odličan kada govori o lažnim Arapima, podizanju PDV-a i slično. Opozicija da je pametna uzela bi ove računice o vrednosti poklonjenog zemljišta u BNV, pa sume koja je isplaćena za otkup Simpove zgrade, Bristola, Eurosalon-a i čega već sve ne. Pa onda koliko je plaćen Kopernikus, koliko je Krušik u gubitku zbog Branka Stefanović i ekipe, koliko je javni dug skočio od kako je Vučić na vlasti i još par sličnih stvari, napravila flajere i besomučno delila svuda po Srbiji. Eee al treba onda malo izlizati cipele, pocepati đonove... Nego, bio dobar Radule? ... Shiit has hit the fan...
salerokada Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Bar onoliko koliko sam ja gledao. Ja sam slušao taj deo o lažnim Arapima i sl. I kada je na kraju odgovorio onom sns-ovom glasaču koji je pitao kako se to država zadužuje, a pada nam javni dug.
ordi Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 1 hour ago, Leia said: Kad zvekne migrena covek nije svoj. Izdrzi Ordi naspavala se, sad sam ok. lepa je olja, a hanu i dalje ne podnosim
Recommended Posts