James Marshall Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Uznemirujući je jedino po činjenici da niko sa foruma to nikad neće trošiti, inače sjajan klip.
stoka Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Kija je emancipovana, svetski čovek, dve godine bila u Abu Dabiju. Ili Dubaiju, zaboravih već ...
mraki Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 (edited) 39 minutes ago, Zabalujev said: Ko je palio njenu knjigu? Elem, lepo je i ovome juncu rekla da tim problemima i njegovim dokazima sad treba da se bave neke institucije, a ne da se povlače sa time po emisijama Mislim da žena ne troluje, nego prostodušno rezonuje i nije bila brifovana pre emisije. Ili jeste, a nije se primilo. Posle toga se isključio, radni dan je, ajmo na put. Nego, šta ima u pravom Utisku? Pa nisu još uhvatili počinioce, zato se žena i buni. Guglao sad, stvarno ima knjigu, i stvarno paljena. Bukvalno isto izjavljivala što i sad sns ekipa, ko pali knjige paliće i ljude, fašisti. Lepo kaže da bi bio red da se pravosudni organi najpre tim slučajem pozabave. A od Utiska odustao negde posle predloga. Svi su na istoj strani pa pomalo dosadno. Interesovalo me samo šta će reći Danica Popović o ovoj hajci... Edited October 20, 2019 by mraki
radisa Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 35 minutes ago, mraki said: Pa nisu još uhvatili počinioce, zato se žena i buni. Guglao sad, stvarno ima knjigu, i stvarno paljena. Bukvalno isto izjavljivala što i sad sns ekipa, ko pali knjige paliće i ljude, fašisti. Lepo kaže da bi bio red da se pravosudni organi najpre tim slučajem pozabave. A od Utiska odustao negde posle predloga. Svi su na istoj strani pa pomalo dosadno. Interesovalo me samo šta će reći Danica Popović o ovoj hajci... Propustio si deo kad Olja kaže da podržava Oliveru u slučaju Sergej, ali oni drugii što je podržavaju, samo je ponižavaju svojim podržavanjem... Zanimljivo...
Jumanji Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Ovo Kija?? Secam je se nesto drugacije, nisam ni ukapirala ko je dok nisam vas iscitala ovde..
mraki Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 53 minutes ago, radisa said: Propustio si deo kad Olja kaže da podržava Oliveru u slučaju Sergej, ali oni drugii što je podržavaju, samo je ponižavaju svojim podržavanjem... Zanimljivo... Hm, može da se shvati na više načina. Morao bih da čujem...
msv Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Vladika Grigorije, Veljko Lalić i Vukašin Milićević - guess what... docent na Bogoslovskom. Braon i brada protiv Vučića!
radisa Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 9 minutes ago, mraki said: u hit tvit će kontam morati patrijarh lično. Irinej Bački je dovoljno...
radisa Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 10 minutes ago, mraki said: teraš me da guglam popove Zezaš da ne znaš Sarumana the Black...
Filozof manijak Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 7 hours ago, radisa said: Zezaš da ne znaš Sarumana the Black... Nope, što bi rekao rekao jedan moj poznanik, poznavalac prilika u eparhiji bačkoj: he is Saruman of many colors. (Na moju opasku da je Irinej - crveni pop)
Recommended Posts